/i/Tespit

  1. 1.
    +49 -5
    inci sözlük Serkan incinin, liselilerin, anarşistlerin, milliyetçilerin, çomarların, kemalistlerin,dincilerin, dinsizlerin,teröristlerin, katillerin,masumların, sapıkların,kızların, erkeklerin,LGBTnin, mahalle abisinin, otobüs fortcusunun, ahlak bekçisinin onun bunun şunun değildir. inci sözlük herkesindir. inci sözlük Türkiyedir. inci sözlük babasının yanında saygıdan küfür etmeyen ama küfrün bir saygı unsuru olmadığını bilen içindeki öfkesinin karşıtlığının cevabını bulabildiği insanların yeridir.
    Bu insanlar ne kadar saygısız ahlaksız da olsa karşısındakinin insan olduğunu bilir. insana insan olarak davranır.
    Bu insanlar toplumda saklanır görünmez ama bilinir. Kimi kendine ahlak maskesi takar kimi toplumdan dışlanmayı seçer. Kimi de maske takar.
    Ayrıca maske semboldür.bu maske yüzyılların birikim eseridir. Hayali bir kahraman sanılır ama aslında içimizdeki her öfkenin bir fikre dönüştüğünün göstergesidir.
    Vendetta reyiz ne demişti.
    Bu maskenin arkasında bir fikir var ve fikirlere kurşun işlemez.
    Siz inci sözlük bireyisiniz. içinizdeki öfkeleri fikre dönüştürün ve rahatça yaşayabildiğimiz bu sözlüğü bir yaşam tarzı olarak topluma yansıtın. Rahat ettiğimiz yer sadece bir linke bağlı kalmasın. Ülkemiz rahat yaşadığımız bir yer olsun. şimdi dağılın ve fikirlerinizi yayın.

    Bu arada maske dedim aklıma geldi.
    O maskeyi vendetta maskesi ya da m.u.a. (Mehmet Uygar aksu) maskesi ya da inci sözlük maskesi ya da omegle maskesi olarak biliyorsanız ister 20,30 isterseniz 50 yaşında olun tertemiz liselisiniz. Vendettanın kullandığı maske guy fawkes maskesidir ve altında 400 yılı aşkın bir fikir barındırır. Araştırın öğrenin.

    Trendden sonra edit: beyler amacım trende girmek değildi hatta bu kadar gibleneceğini düşünmemiştim ama madem buralara kadar geldik başlığı yayıp inci ruhu hakkında bilgilendirelim herkesi. Dünya her zaman bir fikirle değişmiştir bunu unutmayalım.

    Edit: imcici diye dalga geçen olmuş. Son yıllarda yapılan algı operasyonudur bu. inci sözlük itibarsızlaştırılarak gençlerin lider platformu olması engellendi bu yöntemle. Burda takılan adamsın bari sen yapma mübarek
    ···
   tümünü göster