/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +8
    Evet beyler olay az önce basima geldi. Ben sevgilime cok deger veririm ve cok kiskanirim. Arayip sürekli kontrol ederim ne yapiyor ne ediyor diye. Kizlari kontrol etmek lazim beyler aklinizda bulunsun.

    Neyse sevgilim dün mervelere gidecegini soyledi mervenin dogumgünü varmis kiz kiza olacaklarmis felan. Ben de zor da olsa izin verdim cebine, de 100 tl koydum ki mahcup olmasin kizcagiz hediye felan alsin. Bu arada parayi da hic esirgemem beyler. Istedi mi veririm. Ne de olsa ben bu kizla ciddi dusunuyorum.

    Kiz gitti felan benim de aklima aramak geldi ne yapiyor diye kontrol edeyim dedim. Aradim ilk acmadi. Sonra bir daha aradim bu sefer acti ama sesi aglamakliydi. Ayrica anlamadigim bir sekilde arkadan "șak șak șak șak șak" diye alkis sesleri geliyordu. Arkadan merve harikasin devam et diye bagiriyordu ve telefon kapandi.

    Ben de bir daha aramadim. Sonra mesaj geldi askim ben iyiyim sorun yok mutluluktan agliyordum diye. O an tüm olayi cözdüm. Ben sevgilimi bu kadar merak ettigim sürekli aradigim icin sevincten agliyordu telefonda. Beni takdir eden merve de alkis tutarak tezahurat yapiyordu.

    Icim rahatladi hem sevgilimi kontrol ettim hem de arkadaslari tarafindan takdir edildim. Gunum șenlendi acikcasi. Iyi bir sevgili oldugum. icin kendimle gurur duydum. Bu mutlu animi da siz panpalarimla paylasayim dedim. Okudugunuz icin tesekkurler.
    ···
   tümünü göster