/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +984 -99
    Evet arkadaslar bu günlerde ki yeni ugrasim. Issiz gucsuz bir adam oldugum icin evde yatiyorum zaten. Bir gun dedim ki biraz egleneyim amk. Bizim binada belediyede calisan bir adam var akp rozeti felan takiyor. Gittim ondan bir tane rozet rica ettim. takim elbisemi giydim rozeti de taktim sokakta av ariyorum.

    Bir tane kahvehane gordum dedim firsat bu firsat amk. Kapiya yaklastikca huloggg sesleri kulagima geliyordu. Iceri girip selamunaleykum ben ak parti genclik kollari baskaniyim dedim. Vayy yegenim, gec otur dediler cay ve tost ikram ettiler. Acim zaten yumuldum beyler. Neyse caya seker atarken aklima bir fikir geldi mabadimdan sallamaya basladim.

    Dedim dayi kimseye soylemeyin 2023 de caya bor atacagiz. Hem saglikli hem de ömrü uzatiyor. Adamlar nasil dikkatle dinliyor amk. Anlat yegenim anlat diyorlar. Ben de salladikca salliyorum amk. Maaslar borla yatacak allahin izniyle dedim. 1 bor lira 10 dolar olacak dedim. Huloogg diye bir nida koptu kahvede. Adamlar cildirdi adeta beyler. Kahve sahibi gözleri yasli bana bir tost daha getirdi.

    Doblosu olan var mi agalar dedim. Herkes el kaldirdi. Burdan amerikaya yol yapiyoruz 2023 un ilk sabahi doblolarla gidip orayi turkiyeye baglayacagiz dedim. Inanmadi gibi oldular yol yapacagiz yooooollll dedim yolu duyunca huloooggg diye bir nara daha geldi. Essah mi diyon yegenim diyor herifler. Essah essah da dedim kuru kuru gitmiyor ki bir cay alayim.

    En son bombayi patlattim ölümsuzlügü bulduk reis i cumhurumuz 2023 de ölümsuz olacak deyince adamlar hulogg diye zikir cekmeye basladi. Bazilari agliyordu. Tam gidecekken " bor camisi yaptiriyoruz gonlunuzden ne koparsa "dedim. 10 ar lira, verdiler kisi basi toplam 200-300 lira kaldirdim. Dayinin birinin parasi yokmus takma disimi vereyim dedi de yok dedim. 2023 de bordan yaptiririm diyor amk. 6 sene dissiz gezecek onu dusunmuyor.

    Neyse parayi aldim eve giderken de alisverisimi yaptim. Bi de ayakkabi aldim kendime. Bir de iskender yedim parayi bitirdim. Yarin yeni avlar arayacagim. Yeni kahvehaneler gezecegim. Kisacasi is bulmus oldum. Herkese iyi gunler..
    ···
   tümünü göster