/i/Devlet

  1. 1.
    +27
    Birinci dünya savaşının çok öncesinden beri Türk topraklarında toplumların fikirleri yönlendirildi. Balkan savaşları ve Arapların devlete karşı örgütlenmesi bunun güzel bir örneği. Pkk da bundan farklı bir olay değil. Hiçbir çoban bu örgütlenmeyi başlatacak kabiliyette olamaz. Şu son günlerde ABD açık açık yardım ettiğini tüm dünyaya övünerek anlatması ABD-pkk bağlantısını gözler önüne koymaktan öte göze sokar halde.
    ···
    1. 1.
      +1 -4
      Hepsini okudum ve kısmen haklısın. işte biz onun için millete birlik olalım Cumhurumuzun başkanına sahip çıkalım diyoruz.Hep birlikte gelişmeye odaklanalım amerikanın kuklası olan kılıçdaoğlu gibi isimleri gönderelim. Emin olun ki liderliğe Erdoğan yerine solcu biri de gelse yine aynı sorunlar devam edecektir.Şuanda kısmen soğuk savaştayız. Doğuda Kurdistan adı altında dinsiz devlet kurup başımıza bela etmek istiyorlar. Bırakalım ırkçılığı ve siyaseti gelişmeye odaklanalım. unutmayın bin yıllardır yaşayan Türk ırkının son insanları olabiliriz
      ···
    2. 2.
      0
      Türkiye isid i o kadar fonlayamaz. isid suud-ingiliz projesi, ayrıca Türkiye nin isid karşısında ypg yi desteklemesinde başrol Nato piyonu Davutoğlu ve onun hukumetidir.5 ay öncesinde ypg ile çatışan Esad yaptığımız sert tutumlar Esad ypg ittifakini oluşturdu ve onlarda el bab için hazırlık yapıyorlar.
      ···
   tümünü göster