1. 1.
    +4
    (ÖN NOT: 1. maddeyi bir kaç alt maddede yazsaydım daha doğru olacaktı aslında bu yüzden 3 ve 4 1 in açılımı gibi düşünebilirsiniz)

    3) Hedef Kitle içeriklerin Kalitesini Düşürüyor.
    inci sözlüğün sözlüğe dahil etmek için çabaladığı, Hedef tahtasına koyduğu kitle, Facebook ve Twitter gibi soyal medyalarda sürekli içerik üreten (Kalite kaygısı gütmeden), Birinden biri elbet tutar mantığı ile çalışan kesim olmuştur. Bu kesmi içeriklerin devdıbının sağlanması amacı ile sözlüğe dahil etmek iyi bir fikir gibi görünse de, uzun vadede eskisi gibi kaliteli başlık bulamamak, açılan başlıkların sözlüğe güncelleme gelmeden önceki gibi "asghdjakjdsahl" gibi saçma sapan yazılardan oluşması, ve trend kaygısı güden elemanların xxx diyorsan şuku, yyy diyorsan çügü at gibi saçma sapan, hiç bir niteliği olmayan formatlara dönüşmesi kaçınılmazdır. Bu gibi içerikler kaliteli kullanıcıları sistemden uzaklaştıracak, tam tersine kalitesiz ama sayıca fazla bir kesimi sisteme dahil edecektir.

    Buraya bir ara not gireyim: Sayıca fazla olan kesim her ne kadar daha çok içerik üretip sözlüğün reklam kapasitesini arttıracak olsa da bir süre sonra bu saçmalıklardan sıkılıp farklı ve kaliteli platform arayışına girecektir. Ben bu sözlüğü seven biri oalrak bunun olmasını istemediğim için sözlüğe olan son bağlarımın da etkisi ile bunu yazıyorum. Yoksa hemen şimdi çıkıp gidebilirdim ama bu sözlük güzel bir yerdi ve bunu bozması beni mutsuz ediyor.

    Üstte yazdığım sebeplerden dolayı sözlük yönetimi amacı olmayan grup kitlesini acilen bırakmalı, gerçek asil inci sözlük kitlesini yaratmayı amaçlamalıdır.
    ···
   tümünü göster