1. 1.
    +20 -4
    Öncelikle herkese selam gençler, uzun süredir takipçisi olduğum (2010'dan beri) ve bir süredir de içinde bulunduğum bu güzide platform için sizlere, objektif bir bakış ile, fikirlerimi aktarma gereği hissettim.
    Verilere başlamadan önce bu yazıyı sözlüğü kötülemek ya da trende girmek için yazmadığımı belirtmem gerekiyor. Yazının ana amacı site yönetiminin içerisinde bulunduğu gafletten, takmış oldukları at gözlüklerinden kurtarmaktır. Belki bir ihtimal bu yazıyı okuyan yönetim, altında kalmış olduğu ağır eleştirilere sansür getirip, profilime çaylak ya da silik atmaz ise; kendileri ile muhabbet etmek, sözlüğün geleceği için yeni fikirler üretmek isterim.

    Lafı fazla uzatmadan yazıya geçeyim. inci sözlük çıktığı günden bu güne, gerek toplumsal hataları insanların yüzüne bir tokat gibi vurabilmesi ile olsun, gerek yapmış olduğu saldırılar ile çeşitli farkındalıklar yaratmak ile olsun, gerek ise ortak bir ruh oluşturup çeşitli yardıma muhtaç insanlara gerekli yardımları yapmak ile olsun benzerlerinden ayrılmayı başarmış başarılı bir sosyal platformdu. Bu platformun devdıbını sağlayabilecek en önemli özelliği ise yazarlarının onu sahiplenme duygusuydu. Sirkan kardeşimizin, sözlüğün yerinde saymaması ve daha çok kaliteli insanı içerisine çekebilmesi amacı ile (Ki bunu yapması elzemdir kendisini takdir ediyorum.) çeşitli güncellemeler yapması, sözlüğün kullanımını kolaylaştırması ve PR çalışamalrını arttırması ile konsept hafiften kaymaya başladı. Gözlerinizi kanırtmamak için bu hatalı büyüme olgusunu maddeler şeklinde yazacağım. Yazı biraz uzun olacağı için bir kaç entryde girme durumum var. Sizlerin de hatalı gördüğünüz kısımları bu başlık altında paylaşmanız, site yönetimine daha rahat ulaşmanız benim için mutluluk verici bir durum olur.

    O zaman başlayalım:
    ···
   tümünü göster