/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9
    neyse ben devam en kötüsünden bi yere derdimizi döküyoruz
    işte son sınıflar bana takmışlardı ve olayllar pgiboloğa kadar gitmişti artık o hayallerini kurduğumm okul benim gözümde artık bir eziyetti.

    aradan 1 ay akdar zaman geçti ama benim haberim yok tabi pgibolog babamı arayıp oğlunuzun durumu iyi değil gelin isterseniz demiş babamda giberim ben öyle işi 2 tane olum var ikiside değerli deyip atlamış gelmiş ama benim haberim bile yok.

    Bir çarşamba sabahı erkenden kalkıp o sıcağın alnında askeri eğirime çıkmıştık ve içimden sürekli ne yapıpda yırtarım diye düşünüyordum ki sınıf subayı geldi ve mister benimle gel dedi ve hayatımda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum çıkmıştım o ter kokan sıradan ve subayın arkasından gidiyordum 2 kat yukarı çıktık bizim yatakhane bölmüne.

    subayımızın odasında masasının tam karşısında bi ayna vardı ve kapıdan içeri girmeden önce bir baktımki annem ve babam oturmuş böyle ve beni ilk defa harici kıyafetimle görücekler odayı tıklattım 1. sınıf mister emredin komutanım demeden annem boynuma sarıldı ne de çok ykaışmıştı oğluma dediğinde benim jeton düştü tabi o sırada ayrılma işlemlerini gerçkeleştirdim arkadaşlarımla vedalaştım ve yola çıktık.
    ···
   tümünü göster