/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +592 -33
    Yıl 2003 lise son sınıf öğrencisiyim. Bi tane kimya hocası vardı adı Deniz. Biz ona çılgın bakire derdik. 30 yaşında eline erkek eli değmemiş, muhtemelen de uzun bir süre değmeyecek bi hocamızdı. Kadına çılgın dememizin sebebine gelince, bu kadını kızdırmaya gelmezdi, resmen Zeyna kesiliyor sınıfta terör estiriyordu. Kız erkek affetmez pata küte girişirdi.

    O zaman ticaret meslek lisesinin Anadolu bölümündeydik. Sınıf olarak ta çalışkandık. Bende başarılıydım. Bu yüzden o koca tembel okulda bizim sınıf inci gibiydi, giyim kuşamımıza karışılmaz, saçlarımıza süsümüze laf edilmezdi. Ben de haliyle o zaman saçları uzatmış, jöleli saçlar ve jilet gibi takım elbiseyle okulda dikkat çekiyordum.

    Bu Deniz hoca o sene ilk kez dersimize geliyordu, ününü üst sınıflardan duymuştum olm yarağı yedik bu çılgın bizi bu sene mahveder diye birbirimize vasiyet yazdırıyorduk.

    Edit : Beyler trendde ikinci sıraya yerleşmişiz. Şukulayan ve rezleyen elleriniz sürekli am okşasın inşallah. Bu arada hikaye kurgu filan değil yaşanmıştır, biraz espriyle renk kattık hepsi bu. Başka bir sayko başlık altında buluşmak dileğiyle panpalarım nickaltını da çok görmeyin emi godikler
    ···
   tümünü göster