/i/Tespit

  1. 76.
    +1 -2
    Bende izmir'de yaşıyorum ancak senin bahsettiğin o "özgürlük" kısmına katılmıyorum! Belediye otobüsünde dahi türbanlı ablalara yer vermeyen üstüne de bunlar bu memleketin anasını gibti diye söylenen gavatlar bilirim, türbanlılara sokak ortasında hakaret eden milf laikler bilirim, özgürlük diye birşey yok izmirde! Kıbrıs şehitleri caddesinde sırf başı kapalı diye tayyibin kaşarı diye arkasından bağırılan insanlar gördüm! Ne saçmalıyorsun sen? işim gereği izmirdeki birçok markanın sahiplerinin kim olduğunu bilirim! izmirin yerli sermayesinin %60'ı gayri müslimdir ve kimseye izmir pastasından iş vermezler. Kordonda gidip iki bira içip ne güzel şehir izmir yaaaa diyip hallenme burda! Bi gib bilmiyorsun çünkü! Mahalle baskısının en ağır olduğu yer izmirdir! Solcu geçinen vatan hainlerinin merkez üssü ve en çok kayırıldığı yerdir izmir! Git belediyede çalışan adamlara bak %99'u alevi ve chp'ye oy veren yancılar! Hizmet konusuna hiç girmiyorum bile, Türkiye'nin en büyük köyü izmir! Hükümete laf söyleyen ne kadar sanatçı varsa hepsi izmir belediyesi tarafından fonlanıp, konser ve tiyatro etkinliği düzenlemeleri sağlanır. Eğer sergileyeceği bir oyun veya söyleyeceği bir şarkı yoksa sunum yapması için bile para ödenir! Misal; Barış Atay Suavi konserine sunum için para felan alır! Madem çok özgür bir şehir izmir neden merkez sağ veya milliyetçi kesimden bir sanatçı dahi sahne almaz izmirde? Boş konuşmayı bırak! Adam kayırmanın ve adaletsizliğin en yüksek olduğu şehirdir izmir!
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Annem anısını anlattı , dedi ki : ablası ve kendisi 1982 civarlarında imamhatipe gidiyorlarmış. Toplu taşıma araçlarına binince sözüm ona bizim o çok bilgili ama asıl yobaz teyzeler, annem ve teyzeme demediği küfürler kalmamış. Hatta annem ağlamış. Otobüsten indikten sonra bir yaşlı amca ( esnaftan biri ) annem ile teyzemi görmüş ve demiş ki : Sizi gördüm ne mutlu bana bakın özgürce gezebiliyorsunuz artık , demiş. Şimdi gelelim asıl meselemize .. Otobüste aptal aptal havlayan ve laikliği savunuyoruz deyip annemi teyzemin özgür giyinme hakkına karışan tipler siz mi yobazsınız yoksa annemler mi ? Laiklik devletlr alakalı bir sistemdir ve der ki devletin dini olmaz.Ama siz sözüm ona aşırı demokratik ve haksızlığa tahammül edemeyen tiplersiniz ya .E peki sorarım ben de :Neden annemin giydiği eşarba karıştınız ve ağlattınız. GEÇiNiZ BEYLER BU TiP iNSANLARI BUNLAR ASIL ÇOMARLARDIR DAHA LAiKLiK ÖZGÜRLÜK NE DEMEK BiLMEZ MiLLETiN SADECE KENDiLERi GiBi OLSUN iSTERLER..
      ···
    2. 2.
      0
      Sorun bu mu yani türkiyenin çoğu ilinde sağcılar kayırılıp solculara hoşgörüsüz davranılıyorsa izmir de de tam tersi olunca izmir kaka oluyo ha
      Gelmiş chp ye oyverenlere nefret kusuyosun belediye çalışanları aleviymiş osmanlı yüzlerce yıl alevilere neler etti araştır vikipedi de bile yazar. Aleviler bu yüzden dağlara kaçtı alevi köylerinin çoğu dağlık yada yoğun ormanlık yerlerde falandır bu yüzden. izmir deki sermayenin çoğu gayrimüslimlerinmiş global bir dünyadayız artık. şu an kendi elimdeki sony marka telefon türk malı mı yerli sermaye mi. O yorumu atarken türk malı telefon yada bilgisayarla mı attın
      ···
    3. 3.
      0
      Vestel kullanıom! Ayrıca Türkiye'nin çoğu ilinde bu olaylar son 10 yılda başladı ancak benım bahsettiğim olayların büyük çoğunluğu 10-15 sene öncesine dayanır yani particilik ile alakası yok izmir'in halkı yobazın önde gidenidir.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster