/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +1
    - Doğduklarında ten renkleri Kürt gibidir. Kesin tanı koymak için ağzından çıkan sesleri incelemek gerekir. Eğer şu adam gibi (goo.gl/2oJ9Rv) anırma sesleri çıkarıyorsa kesin teşhis koyabilirsiniz. Bebeklik çağları genellikle annelerinin/bakıcılarının (doğal olarak kendileri de çomardır) bebeğe şiddet uygulaması/tecavüz etmesiyle (goo.gl/OLsq9V) geçer. Dolayısı ile bir çomar ilk travmalarını bebekliğinde yaşar.

    - Çocukluk çağları ise işe giden babaları, eline bir oyuncak tutuşturup çocuğu kendisinden uzak tutarak tek yaşama amacı olan televizyon izlemek veya komşularla "Dudağından mı öpmüş?" dedikodusunu (ki televizyondaki diziler de aynı tak) yapan huur anaları yüzünden kendi kendine geçer. Çocukluğu boyunca tek bir ahlaki değer öğrenmeyen ve ailesinin çocuğa yaptığı gereksiz övgü yüzünden dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan çomar, yavaşça huur çocuğuna evrilmeye başlar. Derken çomar 6 yaşında basar ve okula başlar. Çomar ile medeni ailenin çocuğu aynı odaya gün boyu kapatılır. Olan medeni ailenin çocuğuna olur. Bu aşamadan sonra çomar sokakta milletin anasına bacısına küfreden kendini bir tak sanan huur çocuğuna olan dönüşümünü tamamlamıştır. Çomarlığın bu seviyeye kadar tedavisi mümkündür.

    - Ergenlik çağları ise adeta gelecekteki uğraşlarına bir hazırlıktır. Çomar bu çağlarda hırsızlık yapmayı, kamu malına zarar vermeyi, eline yetki geçince kötüye kullanmayı öğrenir. Beyin yerine giblerine giden kan yüzünden HGH salınım oranı azalır ve beyin gelişimlerini tam olarak tamamlayamadan ergenlik çağını bitirirler. Erkeklik hormonlarındaki patlama yüzünden bir tavşana tecavüz edecek seviyeye gelirler (goo.gl/rXv0iZ).

    - Yetişkinlik çağlarına geldiklerinde önceden ne tak iseler odurlar. Ahlaki anlamda herhangi bir değişim yaşamazlar. Tek amaçları bir dişi çomar ile çiftleşip (evlenmek insanlara özgüdür) senede 2 çocuk yapıp makarna ve kömür için reise oy vermektir. huur anaları ve kalpazan babaları kendilerine nasıl baktılarsa çocuklarına da aynı şekilde bakarlar. Bu nedenle her nesilde sayıları 5 kat daha artar.

    Ve hızlı üremeleri yüzünden bugün ne yazık ki vatanımızda bir çoğunluk kurmuşlardır (%50 civarı). Çomarların tehlikeli davranışları ve her daim çevrelerindeki insanlara ve eşyalara zarar verme çabası yüzünden bir sürü insan ülkeden göçmek zorunda kalmıştır.
    ···
   tümünü göster