/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2 -2
    Merhaba arkadaşlar eğer olur da yolunuz bir gün Skyrim'e ya da kuzeylere bir yere düşerse bir ejderhayla karşılaştığınızda neler yapmanız gerektiğini söyleyeceğim.

    -Öncelikle ejderhanın sizi görüp görmediğinden emin olun. Görmediyse yolunu değiştirin ve mümkünse sürünerek ilerleyin. Ejderhalar çok iyi duyamaz ama çok iyi görebilirler.
    -Eğer ejderhanın sizi gördüğünden eminseniz mevcut uzaklığına göre yakınınızda kaçabileceğiniz bir mağara bulmaya çalışın.
    -Bulamazsanız büyük bir kayanın arkasına siper alın ve ejderha her yön değiştirdiğinde siz de kayanın aksi yönüne kaçın. Böylelikle hem ejderhanın ateşinden korunacaksınız hem sürekli pozisyon değiştireceğiniz için yere inmemesini sağlayacaksınız hem de onu yoracaksınız
    -Sakın yerden bulduğunuz taş ve tahtaları ejderhaya doğru fırlatmaya çalışmayın bu sadece onu kızdırır çünkü ejderha derisini delmek çok zordur.
    -Eğer bir Ejderdoğan iseniz ve ejderyıkan nidasını biliyorsanız ejderhaya doğru bağırın. Bu onu yere indirecek ve kaçmanız için bir şans yaratacaktır. Etki süresi 30 saniyedir.
    -Son olarak ejderhalar çok gururlu canavarlardır. Eğer kendinizi acındırabilirseniz size zarar vermeyeceklerdir.

    Başıma gelen olaylara göre hayatta kalma olasılığınız %68'dir. Başarılar.
    ···
   tümünü göster