/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +10
    Beyler sırf dertleşmek için yazıyorum.
    Hani bazen hiçbir zaman karşı cinsten ilgi göremeyeceginizi düşündügünüz anlar olur ya ha o işte bende her zaman oluyor. Tip desen ortalama bir düzeydeyim, öyle 5 yıl taks yapmış veya 1.90 boyumda yok standart aralıkta biriyim. Kendi çapımda arabam var ünide okuyorum. Bu zamana kadar zaten sevgilim olmadı. Kimle muhabbet etmeye başladıysak güzel gidiyor her şey ama nedense bir türlü ilerlemiyor sevgili düzeyine gelmiyor. Bende sıkıldım artık bu durumdan. Kimseyle konuşasım kalmadı ve en son bir karar aldım. Konuştugum biri vardı eğer onlada işler iyi yönde gitmezse bir daha karşı cinsten biriyle bu anlamda konuşmayacaktım. Tabiki yine işler istedigim gibi gitmedi. Buluşalım mesajlarına bahane mesajları gelmeye başladı bende gibtir ettim.
    Çok garip geliyor bazı insanlara bakıyorum hatta bunlar arasında arkadaşlarımda var sırf gibiş yapabilmek için birileriyle sevgili oluyorlar. Benim böyle bir düşüncemde yok. Yinede nedense sevilmeyen taraf biz oluyoruz.
    Neden sevgilim olmuyor diye yakınmak istemiyorum elbet olur ama neden hiç sevilmiyoruz en çok koyan bu.
    Bazı acılar vardır böyle sol tarafın acır tarif edemezsin o hissi bende şuan o durumdayım. Anlatamıyorum o hissetigin acıyı.
    Daha fazla yazmak istemiyorum zaten bir çogu okumayacak okuyanlarada teşekkür ederim.

    Varsa aynı durumu paylaştıgım panpalarım söylesinler
    ···
   tümünü göster