/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +39 -2
    yoğun istek ve fikrim üzerine Tahaya hikayenin sonunda ne olduğunu hepberaber öğreneceğiz..Ya da alternatif bi son olarak da düşünebilirsiniz..

    bu partta hikayeyi tahanın gözünden değil, kendi gözünüzden dinleyeceksiniz..

    hepinize iyi geceler

    •Saat 04:23

    Yanına gitmeye hazırlanıyor. Içi biraz buruk, fakat onu görmek üzere olduğu için can atıyor sanki.Üstünde Hazalın aldığı gri kazak var. Onun yanına giderken bunu giymenin daha uygun olacağını düşünmüş olmalı.

    Yapacak çok bi şeyi kalmadı, kağıdı masanın üzerine koyuyor.Son yazdıkları bunlar bi daha yazma fırsatı olmayacak. Yazdıkları biraz farklı fakat bunu biri okuyacaksa anlamasını beklemiyor zaten. Yazılanlar onun aklındakileri anlatıyor,bi insanın bilinçaltına gömdüğü fikirlerin ortaya çıkışını, aslında Hazalla olan muhabbetlerini..

    intihar mektubu değil bu,çok bişeyde yazmadı aslında sadece bi cümle, sadece geldiği zaman Hazala kapıyı açması gerektiğini söyleyen 3 kelime bir virgül içeren bi cümle. Bunun hakkında paragraflarca yazı yazabilir ama erken gitmesi gerek, yoksa buluşmalarına geç kalacak.

    Aşkım bu gri kazak sana çok yakıştı ya.

    •Saat 04:37

    Aynanın karşısına geçiyor, üstünü düzeltti şimdi. Içi mutlulukla doldu bi an,en azından yüzündeki ifade bunu gösteriyor.Son nefeslerinden birini derin bir şekilde içine çekiyor.Şimdi sigarasını yaktı, binlerce zaman sövdüğü insanların yürüdüğü ama şimdi boş olan sokağa baktı.Bu illeti içmeyeceğine dair Hazala söz vermişti fakat gideceği yerde bunlardan varmı bilmiyordu. Sanırım bu onun için çok önemli değildi zaten Hazal yanındayken sigara içilmesine izin vermezdi.

    Taha son sigarasını da bileğinde söndürdü.Çok bişey hissetmediğini farketti.. Gözü kullandığı ilaçlara takıldı. Işlevini kaybeden kimyasal atıklara. Artık bi işe yaramayacaklarını düşünüyor, hepsini bitirdi.

    Saat 04:47

    Vakit geldi.

    Şimdi odada dolanıyor, bomboş oda. Kendisi gibi.Her şey tamam mı diye kontrol ediyor.Çok oyalandığının farkına varıyor ve zamanın geldiğini gösteren işaretler beliriyor.

    Birden Hazalı karşısında görüyor,
    dokunmak istiyor fakat dokunamıyor.

    Ben biraz yüzeceğim Taha, gelmek ister misin?

    Acı verici.

    Kazağının kan olmaması için elinden geleni yapıcak fakat nafile. Adını bilmediği aletin keskin ucunu koluna dayıyor ve bastıyor.

    Acı, sevgilim;acı tek gerçek duygudur.

    Bunu yaptığına inanamıyor ama başarmak üzere.
    Şimdi dahada bastırdı.

    Insan aklını yitirince böyle oluyor, böyle olsun istemiyor ama yinede oluyor.

    Cehennemin içinden geçerken aklını yitirmiş olmalı.

    Odanın dışından gelen, Tahaya kapıyı açmasını emreden sesler yavaş yavaş boğuk bi uğultuya dönüşüyor.

    Bu sefer kapısı kilitli, babası içeri giremiyor.

    Yazdığı kağıt kan oldu. Kanı temizlemeye çalışıyor fakat Hazal onu alıkoyuyor.

    Biraz önce olanlar artık değişitirilemez diyor ve Tahaya mutlulukla bakıyor

    hoşgeldin sevgilim..
    ···
   tümünü göster