/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +65
    Özgüvenimi toplamış törene doğru ilerlerken avucumun terini pantolunuma silip omuzlarımı dikleştirdim. Suratım sert bir bakış takıp yavaş yavaş sıranın arkalarına yürüdüm. Servisden inen bir çocuk heyecanlı bir şekilde sırada yan tarafıma geldi. Boyu kısaydı ne kadar cool gözükmeye çalışsada heyecanlandığı heryerinden belli oluyordu. Merhaba dedim,ben Sabancigiller.Ben ismail dedi.ikinici arkadaşımıda kazandım demek ki diye mırıldandım muzip bir gülüş attım. ismail ona bir şey söylediğimi zannederek suratıma baktı ama birşey yok demekle yetindim. Müdür klagib konuşmasını yaptı sınıflara geçtik.

    Ders başlamadan tuvalete gittim. Amacım derse geç girip sınıfın dkkatini üstüme çekmekti.Bu taktiği eski okuldaki Türkçe hocam vermişti. Beklemeye başladım. Koridorda kafamı uzattığımda kapıların kapalı olduğunu gördüm. Derse girmiş olduklarını düşünüp sınıfn kapısını çaldım. Hocannı beni azarlamasını beklerken son derece samimi bir tavırla Buyur geç evladım dedi hafif yaşlı adam. Saçlarına ak düşmüş son derece kibar, nazik bir istanbul Türkçesi olan bir öğretmenim vardı,bu harikaydı. Sınıfa göz gezdirmeden önce oturacağım yere baktım.Bir kız çantamın yanında oturuyordu. Yavaşca yanına oturdum, çantamı alıp masanın yan tarafına koydum.Merhaba dedim Ben Sabanci.O an birşeyler söylediğinden eminim ama tek bir kelime dahi hatırlamıyorum o sırada upuzun kirpiklerini tek tek saymaya çalışıyordum.

    devam ediyorum beyler az önce bir hata oluştu tekrar yazdım artık kopyalayıp yazıcam 2 part daha yazıp uyurum seri yazıcam
    ···
    1. 1.
      +5
      Kirpik yicek rez
      ···
   tümünü göster