/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +2 -2
    Saçma sapan hadislerden, yobaz müslümanlardan dolayı Türkiye'de her geçen gün ateist sayısı artıyor

    Olum Tanrı var, yemin ederim var lan.

    Bakın o Allah dostu sandığınız şeyhler, gavslar yalancının, sahtekarın en önde gideni ve dine en çok zarar verenler de aslında bunlar.

    Kuran'ı adam akıllı okursanız eğer Tanrı'nın bunları Kuran'da deşifre ettiğini ve gerçek olan dinin bize anlatılan geleneksel din olmadığını apaçık şekilde görürsünüz.

    1. Bakara 135: "Yahudi veya Hıristiyan olun ki doğru yolu bulasınız," dediler. De ki: "Hayır, biz ibrahim'in tektanrıcı dinine uyarız. O, ortak koşanlardan olmadı."

    Ne yazık ki, aynısını müslümanlar da söylüyor...

    2. Araf 3: Rabbinizden size indirileni izleyin, O'ndan başkalarını dost(evliya) edinerek izlemeyin. Ne kadar az öğüt alıyorsunuz!

    Parantez içinde "evliya" olarak eklenen kelime harfi harfine Kuran'da da öyle yazar ve kelime anlamı harfi harfine "dostlar" dır. Ve ne yazık ki günümüz müslümanları da Kuran'ı değil, sahtekar evliyaları, hacı hocaları izleyerek dini öğrenmeye çalışıyor.

    3. Araf 28: Herhangi bir kötü şey işledikleri zaman, "Atalarımızı böyle yapar bulduk; Allah da bize öyle emretti," derler. De ki: "Allah kötü bir şeyi emretmez. Allah hakkında nasıl olur da bilmediklerinizi söylersiniz?"

    Bu ayette açıklamayı size bırakıyorum..

    4. Yunus 59: De ki: "ALLAH'ın size indirdiği rızıkların bir kısmını helal, bir kısmını da haram ettiğinizi görmez misiniz?" De ki: "ALLAH mı size izin verdi, yoksa ALLAH'a iftira mı ediyorsunuz?"

    Evet, müslümanlar da Allah'a iftira edip Kuran dışında birsürü helal haram uydurmuştur.

    5. Casiye 6: Bunlar, sana gerçek olarak okuduğumuz Allah'ın ayetleridir. Allah'tan ve ayetlerinden başka hangi söze (hadise) inanıyorlar?

    Arapça da hem kavl hem de hadis kelimesi söz anlamlarına gelir. Fakat herşeyi bilen Tanrı bu ayetin de kavl değil de hadis kelimesini kullanıyor.

    6. Bakara 170: Onlara, "Allah'ın indirdiğine uyun," dense, "Hayır, biz atalarımızın izlediği yolu izleriz," derler. Peki, ataları bir şey düşünemeyen ve doğru yolu bulamayan kimseler olsalar da mı?!

    Evet, bizler de böyle yapıyoruz değil mi?

    Ya sin 3-7: Sen elbette elçilerden birisin.
    Dosdoğru bir yol üzerinde.
    Bu, Üstün ve Rahim olanın indirdiği bir vahiydir.
    Ataları uyarılmadığından tümüyle habersiz kalmış bir toplumu uyarman için...
    ÇOKLARININ iNANMAYACAĞINA DAiR SÖZ GERÇEKLEŞMiŞTiR.

    Furkan 27-30: O gün zalim kimse (üzüntüden) elini ısırıp şöyle der: "Keşke, elçi ile birlikte aynı yolu tutsaydım."
    "Vay bana, keşke falancayı arkadaş edinmeseydim."
    "Beni, bana ulaşan mesajdan saptırdı. Gerçekten, şeytan insanı yarı yolda bırakır."
    Elçi de, "Rabbim, halkım Kuran'ı terketti," der.
    ···
   tümünü göster