1. 4226.
    0
    şu am şeyinin türkçe altyazılı torrent linkini atsanıza amk.
    izlemişsiniz kimse nerden izlediğini söylemiyor
    ···
    1. 1.
      0
      sezonlukdizi.com üye ol izle kardeşim
      ···
    2. 2.
      0
      eyvallah kardesim tez zamanda tasaklarin yalanir insallah
      ···
    3. 3.
      0
      adım adım anlatacağım nasıl izleyeceğinizi ve bu entryi her nasıl izleyeceğiz diyene copy-paste yapacağım. aşağıada amarkameme panpa yazmış ama adama öyle salak yorumlar geldi ki çileden çıkıp sildi. neyse başlıyorum:

      1- http://www.sezonlukdizi.com sitesini adres satırına copy-paste yapıp açın.
      2-sitedeki dizi ara motoruna the walking dead yazın. sitenin üst orta köşesinde. bunu yaptığınızda 404 Haydaaa... Aradığınız sayfayı bulamadım uyarısı çıkacak. bu ne amk benimle alay mı ediyorsun dediğinizi duyar gibiyim sakin olun 2 dakika ebesine atladıklarım.
      3-işin çakallığı burada. site sahipleri telif hakları nedeniyle internetten dizi kaldırıldığı için şöyle bir yol bulmuşlar. normalde yukarıda yazdığım zaman bizi 404 bulunamadı sayfasına yönlendiriyor. ama siteye üye olunca 1 ve 2.adımları deneyince dizinin yayınlanan ilk 2 bölümüne ulaşıyorsunuz.
      4-ilk 3 adımı anladıysanız üye ol seçeneğine tıklayın. oradaki istenen bir kaç bilgiyi doldurun. e mail olarak kendi e mailiniz kullanmak istemiyorsanız benim bunun için yaptığım bir yol var.
      5- ben genelde forum sitelerine üye olunca üye aktivasyon kodu yolladıkları için tek kullanımlık mail kullanırım. google'a tek kullanımlık mail yazıp ilk çıkan siteyi açın. sayfanın üst kısmında tek kullanımlık mailinizi copy paste yapıp üye kaydını forum sitesinde tamamlayın daha sonra forum sitesi hesabınızdan aktivasyon maili yolla seçeneği ile aktivasyon mailini yollayın. takiki, tek kullanımlık mail sayfanız hala açık olsun. oraya gelecek mail. o sayfadaki yenile seçeneğini tıklayınca gelen maile düşer ve aktivasyonu gelen linke tıklayarak yapın. işlem tamam şimdi sezonlukdizi.com hesabınıza girin ve 1 ve 2.adımı yapınca dizinin bölümleri görünecektir. bir daha nasıl izlerim diyen olursa da ebesine atlarım ona göre.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster