1. 101.
    +1
    pablo escobar'ı narcos dizisi aracılığıyla tanıyıp, o dizinin 2 sezonunda gördükleri pablo'yu gerçek pablo sananlara özellikle izletilmesi gereken 1 saat 40 dakikalık harika belgesel.

    narcos'ta escobar'ın ölüm haberi alındığında otobüste halkın bu ölüme ne kadar sevindiği vurgusu çığlıklar eşliğinde yansıtılırken, bu belgeselde pablo'nun gerçek cenaze görüntülerinde halk tarafından feryat figan uğurlandığını görüyoruz.

    kısaca: pablo escobar'ın gerçek kişiliği ve yaptıklarıyla alakalı nispeten daha objektif ve dolaysız bir özet izlemek isteyenler 2 sezon narcos yerine 1 saat 40 dakikalık "the two escobars"ı izleyebilirler. hem bu vesileyle oscar cordoba'nın hagi'den yediği o enfes golün cordoba'nın ağzından "it was like a visual effect" sözleriyle tanımlanışına şahit olabilirler.

    not: diziyi izleyenler bilecektir, velasquez ve jaime(yanlış yazmadım umarım) karakterleri vardı, escobar'ın direkt kafa adamları, hatta biri kuzeni. hah işte o adamlar canlı kanlı anlatıyorlar, bu belgeselde, gerçek pablo'yu. hatta popeye lakaplı velasquez direkt hapishaneden röportaj veriyor. arkasında polisler varken rahat rahat 500'e yakın adam öldürdüm falan gibi sözler söylüyor. şiddetle tavsiyedir.
    ···
   tümünü göster