/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +212 -7
    Öyle uzun muzun hikaye beklemeyin, aklıma gelmişken tek part atıp bırakıyorum.

    Neyse sene 1996, antalya lisesi 1. sınıfındayım. Aranızda o tarihte doğmamış olan var. Vay amk lan deli yaşlandık. Neyse.

    Sabah sınıfa girdim. Her zamankinden fazla uğultu amk. Lan ne omluş falan diye arkadaşa sorarken, Uğur milli olmuş dediler. Ondanmış kızılca kıyamet.
    Uğurun başında yaklaşık 7-8 kişi, el şakaları mı dersin, pantolonundan pipisini avuçlayıp yüzüne zütürerek yarabbim beni de gör diye tapınan maklubeci cemaat oğlanları mı, kendileri arasında hindi gibi sesler çıkarıp gülüşen kızlar mı derken hoca geldi.

    Ders bitmek bilmiyor amk. Bitse de artık şu elemanı ortaya alıp anlattırsak am nedir, sıcak mıdır, dokunulabilir mi gibi basit ama cevaplarını heyecanla beklediğimiz sorularımız var. Teneffüs zili çaldı hoca hala şunu bitirelim falan dedi, biz ne olur hocam takunu yiyelim hocam diye diye postaladık herifi. Hatunları da gerek sözle gerek ittire kaktıra attık sınıftan. Neyse bundan sonrasını lisede bitmeyen taşak oğlanımız Uğur ve sınıftan dinleyelim :
    (Sahne aşağı yukarı şu)






    U – Uğur, S – Sınıftan birileri, S1234 – Sınıftan diğerleri işte amk.

    S – Gel hacı gel şöyle ortaya. Kimle gittiniz lan.
    U – Amcoğlu var ya üniversitede okuyan. Hah o geldi haftasonu, onunla gittik.
    S – Vay amk. Şöyle kuzenimiz olmadı aga. EE neyle gittiniz la taa Sütçülere.
    U – Amcam arabayı verdi Kerim Abi’ye. Zaten niyetimiz de yoktu öyle dolaşalım diye çıktıydık. Kerim abi dedi olum nasıl kızlarla falan aran diye. Ben de valla minimum 1 buçuk metre diyince
    S – muhuahuahuahuaha
    U – Üzüldü tabi amk. Dedi dur senin şu mesafeyi bi sıfırlayalım. Neyse gittik hacı Sütçüler’e. Eliyle koymuş gibi buldu zaten Kerim Abi.
    S – Ne kadarmış la ne kadar?
    U – 1 buçuk milyon kapıdakilere verdik (nasıl işlemişse içimize o anlar vizite ücretini de unutmamışım amk. Seni de unutmadık tabi Kerim Abi. Yeni nesil orta yaşlı yaşıtlarıma tavsiyem: Kerim abi kral, Kerim abi küçüklerini düşünür – pompaya zütürür. Cimrilik yapma, Kerim abi gibi ol). içeri girdik öyle. Kerim abi hemen dedi seç bakalım azgın teke diye.
    S – Kaç yaşındalar lan nasıl hatunlar?
    S2 – Memeleri var mı?
    S3 – Amları görünüyor mu?
    S4 – Amları gerçek mi?
    S5 (angaradan geldi bu nakille) – Bi durun amk anlatsın la bebe.
    U – Orda memeleri falan çıplak değil. Ama epey bi açık saçık giyimleri. Böyle bana bacak gösterdi biri, hemen aklım uçtu tabi. Kendileri arasında gülüştüler. Ben direk abi bu dedim. Neyse Kerim abi konuştu kızla
    S – Kız mı uhhuhuhuhuhuhuh
    U – Lafın gelişi amk dur bölme. Orda bi 1 milyon daha vermiş hatuna. Biz girdik.
    S – Yapıştı değil mi gibine?
    S1 – Olum mal mısın yavaş yavaş soyuyor onlar kendileri.
    S2 – Lan gibtirin, direk pantolonunu çözüp ağzına alıyorlar.
    S3 – gibtin miii??
    S4 – Lan mal S3’e. gibtim dese ne dinlicez bırak anlatıyo işte yavaş yavaş.
    U – Olum gibicem haa. Durun anlatıyorz işte.

    Derken kızlar doluştu içeri, zil çaldı vs. Bizim o ders içinde kendi içimizde yaptığımız gibiş & pozisyon tahminleri ve değerlendirmelerindeki ciddiyetimizi herhangi bir labaratuvarda göstersek şu an marsa çıkan ilk türk liselilerdik.
    Uğur bir önceki teneffüsün sonunda arkadaşın çizisinden 3-5 tane yemişti. Biz yuhh amk lan yuh derken azğının içinde püskevitlerle ‘içim kıyıldı amk’ demişti. Bir arkadaş teneffüsten yaklaşık 5 dakika önce tuvalete gitmek için izin aldı hocadan. Teneffüs zili çaldı hoca çıktı bu hemen geldi elinde tostla al kardeşim acıkmıştın geçen ders diye verdi Uğur’a. Hepimiz olum tabi çok iyi düşünmüşün. Çocuğa aç aç anlattırıyoruz gibilerinden bir saygı bir hürmet Uğur’a. gibişmiş ya muallak. Neyse devam.

    S – Gel la gel yiyip yiyip kaçmak yok muallaktor.
    U – Hah. içeri girdik. Agalar bunun üzerinde bornoz gibi bir şey var böyle parlak kumaşlı kaygan (saten nedir bilmiyoruz tabi amk).
    S – Hacı ben biliyom onu böyle kaygan değil mi?
    U – Yağ gibi amk yağ yağ. Dokunsana dedi, abi göğüslerine dokunmamla aletin kalkması bir oldu. Ellerimi sıktı bu direk. Sonra çekti göğüslerinden güldü. Sanırım bizim Kerim Abi söylemiş ilk olduğunu baya hoşuna gitti hatunun. Neyse aga ben buna doğru yaklaştım direk bana ‘’soyun’’ dedi. Soyundum zaten mal yeterince kalkmış.
    S –






    U – Aga bir yasladım. Sanki aya ayak bastım, uzaydayım. Öyle bir güzel geliyor ki. Yalnız hatun hiç ıhh lamadı. Ben abartısız bi 10-12 dakika gömdüm buna. Sonra patladım.
    S – Helal be koçum be.
    S1 – Aslansın sen.
    S2 – Ver gibini dolaştıralım bahçede. Sınıfımızın gururu..

    gibi yorumlar su gibi akıp Uğur şanına şan katarken o öldürücü soru geldi. Soran da dinleyen de anlatan da olayların bu şekilde gelişeceğinden habersizdi. Bence zaman oralarda bir yerde kırıldı benim için. O sorudan sonra şu yaşıma kadar neredeyse herşey yolunda gitti lan.

    S – Olum nasıl ıhh lamıyor lan huur. Bari rol yapsaymış amk. Durdu mu öyle bütün gibiş boyunca.
    U – Yok hacı. Sorular sordu.
    S – Sorular mı sordu? Ne sordu lan?
    U – işte kaça gidiyorsun, hangi lisedesin, feni seç feni dedi. Dersleri falan sordu.
    S,S1,S2… - uhduhushdufhsdjkfhlkjshdfljhsfd
    U – Ne oldu lan (yavrum hala anlamıyor)
    S – Sen hatuna basıyorsun.
    U – Evet.
    S – ve hatun sana hangi lisedesin diyor?
    U – Evet
    S,S1,S2,S3 – uhsahdfjkahsduhushadufhasdjfhlkajmıhuahuahuah
    S – Lan adam huuryu gibmemiş lan. Muhabbet etmiş,
    S1 – Olum Uğur ufaklığı dolaştırmış gelmiş nanananahahah.
    S2 – Köşeye işetmiş lan buralar benim diye mıhıhıhıhıhıhıhıhıh.
    S3 – Yüzdürmüş la denizde yüzdürmüş pipisini uuhuahahuauhauha
    S4 – Bizimki kapıdan çıkarken hayırdır ya ne oldu diye sormuş mihtalakakakaka

    Ve yaklaşık 3 sene boyunca Uğur için her ders her teneffüs yapılacak olan nice taşşak, nice kahkaha tufanına sahne olmuştur. Uğur bizim sınıfın en ağır liselisidir. Saf bir çocuktu, ilk milli olan oydu ama bir huurnun Uğur’un okulunu, derslerini merak etmesi bütün hayatını değiştirdi elemanın.
    isim yer ve olayların tamamı gerçektir. Antalya’da Uğur diye 33-35 yaşlarında ve Kerim diye kuzeni olan birini tanıyorsanız sorun. Hangi züt anlattı derse, benim selamımı söyleyin.
    ···
   tümünü göster