/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 501.
    +14
    işte böyle sonraki altı senede ise iş kurdum osmanlı kahvecilerinin tamamı benim antalyadaki dedi. Her yerde elemanlar başındada ben varım ama 2 senedir zengin firmaların paralarını sömürüyorum bunu nasıl yaptığımın önemi yok.

    8 ay önce parkta seni gördüm oturmuş sigera içiyordum ilkte köpeğin dikkatimi çekti. Seni çok seviyordu. Senin gözünden anlıyordu herşeyi. Sen kimseyi umursamadan köpeğinle yerde debeleniyordun.

    Bir insanın bir hayvanla bu kadar anlaşmasının tek yolu vardı tertemiz olması gerek. Köpekler her insanı sever ama bazılarına o kadar çok düşkün olurlar ki sahibi ölse onunla birlikte kendi de ölür. Hiçbir insanın hislerine tam güvenmem ama bri köpeğin hissine her zaman güvenim tamdır Albert Einstein ın sözünü değiştirdim biraz sadece(:

    Sonra seni okulda evde sokakta heryerde izleyebildiğim kadar izledim Zeus beni farketti bile ama sen beni yine de farketmedin 100 kere gördün beni ama hiç niye hep karşılaşıyorum diye düşünmedin hatta beni hatırlamadın bile.

    Ben sende kendimi gördüm. Yetimhanede kendimi hayattan soyutlayışımı gördüm. Sonra senin sandığından daha farklı biri olduğunu gördüm özgüvenin yoktu. Depresif ve sıkılan genelde sorunlarından kafandan biriydin sonra seni değiştirmeye karar verdim işte böyle gerisini biliyorsun zaten dedi.
    ···
   tümünü göster