/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 501.
    +17 -1
    Devam ediyordum ölesiye okuyup bir pansiyonda kalıyordum. Her boş vaktimde kitap okuyordum. Beni orda o yetimhanede neden dövdüler biliyor musun yetim olduğum için az önce dedim biliyorum ama kanımı hala çekilmesinin sebebi 12 yaşındaki çocuğu 4 çalışan hergün yetim olduğu için dövdü. Hayat Benim için nasıl görünüyordu tahmin bile edemezsin.

    Hala okuyordum bir yıl olmuştu tam 7500 TL para biriktirmişim. Napıcağımı bilmiyordum o parayla. Gidip bi kitap daha aldım kütüphaneden o gün paramın tamdıbını çaldılar. Beni döverek hemde. Ben polise gidemedim çünkü kaçak bir yetimdim. 7500 TL 6 ay didindiğim para elimden zorla alındı ve yine bir şey yapamadım.

    Aradan bir yıl geçti büyüyordum 550 kitap olmuştu ama hala ne bir çıkış yolu buluyordum nede bir umut ışığı arada cafede maçları seyrediyordum önüme gelen her maçı seyrediyordum hoşuma gidiyordu.

    Büyük takım küçük takım zevkli zevksiz benim hoşuma gidiyordu maç seyretmek. Birisi cafede çalışırken idda oynuyordu. Bana Chelsea liverpol maçı kaç kaç biter dedi. 2-1 Chelsea alır maçı gollerin 2 si drogbadan gelir. 1 i de kendi kalesine yine drogbadan geri dedim. Bana o kadar çok gülmüştü ki 20 lira bahşiş bıraktı. Ertesi gün gelip beni sormuş patrona kızgın bir şekilde içerde suat abi seslendi.

    Gittim adamı gösterdi yanına geçtim
    ···
   tümünü göster