/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 476.
    +17
    Meriç abi ile anlaşılan yakın bir zamanda uzun bir sohbet edecektik.

    O gün hastanede konuşarak geçti en komik anılarımızdan en acı anılarımıza hem güldük hem ağladık o gün aşkın ne olduğunu öğrendim anlatması zor değil anlaması da öyle.

    Beyler aşk öyle bir şeyki hem seni sen yapar hemde seni mahveder. Sevdiğiniz insanın teni kokusu yaşamı bütün herşeyini hisseder görür duyarsınız. Lan olur mu bunlar filmde oluyor diceksiniz ilk başta ne dedim bunun bile olmayacağını öğretmişler size.

    Sen istersen bir kızı herşeyden çok seviyorsan gittiği yerleri hareketleri konuşmaları giyimi zevkleri herşeyini adın gibi biliyorsan o kadın senin aşkındır bana olmuyor bende sorun mu var diceksiniz bazılarınız yada ne anlatıyor bu dıbınakoduğum un salağı diyecek. Bakın aşk beklemediğiniz zamanda çıkar çünkü kimin ne zaman nasibi gelir bilmez ama bir kıza aşık olup olmadığını bilmek istiyosan sadece kendine ve düşüncelerine bak onsuz bir düşüncen onsuz bir gelecek hayalin varsa aşık değilsin ama her şeyinde onu düşünüyorsan o kız senin herşeyindir.

    Aşk onun gözlerine bakınca acısını mutluluğunu herşeyini görmektir ben bir kere aşık oldum. Rabbim umarım cennetine almıştır onu beni hayatımda olmadığım kadar mutlu etmişti ama Rabbim alın yazısıdır başka birini yazmış olmadı.

    işte seni sen yaparken seni yerle birde eder. Bazı aşklar vardır seversin sevilirsin ama kısa sürer alır senden onu yaradan. Bazıları vardır karşılıksızdır soluk aldığın her gün batar boğazına işte böyledir sevgi işte böyledir o güzel duygu.

    Şimdi ki gençlerin değersiz gördüğü o duygu budur Beyler. Çoçuk çoluk işi değildir. Bir abi tavsiyesi benden size eğer ki bir kadını birgün olaki haketmediği için üzersen onun gerekirse köpeği ol ama yinede ahını alma affettir kendini. Yoksa temiz bri anne kalbini üzmek ne bu dünyada ne de diğerinde sana rahat vermez.
    ···
   tümünü göster