/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 451.
    +21
    Ulan içimde bir takluk oluştu resmen. Kafa maça kalmadı bütün moralim gibildi olum bir şeyi yok kızın falan dedi yine abim.

    Ya abi gidip göremeden içim rahat etmez benim güvenliğe rüşvet verelim bir şey yapalım alsınlar içeri yada refakatçi ben kalayım dedim.

    Lan gibecem ama kafanı ha. Otur lan şuraya dedi. Tamam dedim oturdum ulan sinirlenince de baya korkuyorum bundan. Boy olarak nerdeyse benim boyumda ama kaslı biraz büyük ihtimalle fitnesaa gitmişti 75-80 kilo vardır sanırım.

    Bana baktı hadi eve bırakayım seni dedi. Yat uyu biraz yarın gideriz yanına alırım sabahtan refakatçi sen kalırsın dedi.

    Tamam dedim mecbur. Yapacak bir şeyim de yoktu ki dediği gibi uyumaya gittim eve. Yatarken aklıma sigarayı anladım da bin lirayı niye verdi diye düşünmeye başladım.

    Bu adam harbiden bir garipti. Ama gibimde değildi bu konu. Denizi unutmuştum iki gündür. Ne mesaj attım ne de aradım kızda işten kendini göremedi falan diye düşündüm.

    Ne ara çıkmaya başladık Ne ara samimi olduk onu bile anlamamıştım zaten ya neyse bunları düşünürken uyuyup kaldım hadesle bile oynamadım.
    ···
   tümünü göster