/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 451.
    +23
    Biraz sonra geldi mekanın önüne ben selam verdim herkese işte sonra kalktım. Abimle sahile geçtik.

    iki paket sigara aldı marketten. Birini bana uzattı. Aldım koydum cebime. 1000 lira çıkardı uzattı. Onuda aldım cüzdana koydum.

    Geçtik oturduk sahile. Yarım saat kadar sustu bende bir şey demedim sigara yaktı bi çakmağı bana uzattı baktım anlamsızca suratına. Sigara uzattı bide. Tamam dedim kendi paketimi açtım yaktım. Bi tane yarım saat boyunca 6 tane içti içtikçe bana da içirdi.

    Sonra olmayacak böyle dedi. Bak aslanım telaş yapmak korkmak bağırmak yok tamam mı sakın dedi. Aha geliyor kötü haber ben hala suratına bakıyordum. Deniz trafik kazası geçirdi ama iyi şimdi dedi. Ulan nasıl fırladım yerine abi niye oturuyoruz boş boş biz gidelim yanına dedim la olum ziyaretçi kabul etmiyorlar yanında Ahsen var zaten refakatçi yarın gidecez dedi. E neyi var abi kızın dedim lan yok bişeyi sadece şok geçirmiş serum falan taktılar kafasını vurmuş bayılmış bi ama tomografide birşey çıkmadı merak etme dedi.

    Ya kızda bir şey yok 2 gün duracak sonra çıkıcak merak etme dedi. Abi bak yalan söylüyorsan dalga geçiyorsan falan bozuşuruz dedim. Lan bunun dalgası mı olur çoçuk muyum ben delirtme beni otur oturduğun yerde dedi.
    ···
   tümünü göster