/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +232 -7
    Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere yaklaşık 4 yıldır yapımıyla uğraşılan ve en sonunda steam de gözüken Bannerlord Namı Diğer At ve Kılıç'ın son oyunu.

    Kısaca bilmeyenler için özet geçiyim. Kalradya adlı büyük bir kara parçasında yaklaşık 6-7 krallığın savaşını konu alan mount and blade warband'ın 2.Versiyonu olan oyun sanılanın aksine gelecekte değil tam tersi geçmiş de henüz Kalradya nın parçalamamış lakin çok büyük zorluklar geçirdiği dönem de geçiyor.

    Oyunun amacı çok basit aslında ya bir Lordun Derebeyi olup temsil ettiği krallıkı Kalradya nın hakimi kılacaksınız ya da tam tersi o kralın en büyük düşmanı olan gayri meşru kral adaylarına bağlılık yemini edip yine aynı şekilde Kalradya nın hakimi kılacaksınız.Hee bunların ikiside kesmesse kendi krallığınızı da kurabilirsiniz tabii.

    Warbandı az çok biliyorsunuz dur arkadaşlar gösterişten uzak eski olmasına rağmen hala rağbet gören hatta dünya da en iyi 30.Oyun seçilen warband işte.Ama bu Bannerlord çok ayrı beyler gerek kale kuşatmaları olsun gerek oyun dışı mapi olsun çok ayrı geliyor panpalar kaçırmayın derim. Youtubeden de çok rahat izleyebilirsiniz Türkçe.

    Son olarak Bannerlordun çıkış tarihi ve fiyatı bunlar henüz kesin değil ama çıkış tarihine 2-3 ay içinde fiyatına ise 60-120 lira arası deniliyor ilk başta bu fiyat çok görünebilir ama Gta 5 gibi gibtiritaktan bir oyuna 150 lira bayiliyonuz. Hemde oyun yapımcıları Türk ee
    daha ne olsun bence kaçırmayın derim.

    Edit 1: Sabah kalktığım da 42 şuku vardı beyler saolun.

    Edit 2: Bazıları Gta 5 e gibtiritaktan dediğim için küfür etmiş kendi düşüncem kusruma bakmayın.

    Edit 3: Merak edenler için sistem gereksinimleri.

    Minimum için

    işlemci:intel i3-2100/AMD FX-6300
    Bellek(Ram):4 Gb
    Ekran kartı: intel Hd 4600/Nvidia GT730/AMD R7 240
    Depolama:40 Gb (Büyük ihtimalle yanlış.)

    Bu kadardı arkadaşlar pc niz ortalamanın biraz üstündeyse full ayar kasmadan oynarsınız bile diyebilirim.

    Edit 4: An itibariyle nerdeyse 120 şuku ya ulaştık saolun beyler hiç beklemezdim inanın ki.

    Edit 5:@52 gamerepeat di sanırsam öncelikle saol yorumun için.Gta 5 in 150 tl ederi var demişsin belki var belki yok ama benim bahsettiğim bu Türk yapımı olan oyun 4 senedir yapımıyla uğraşılan ve sanırsam bir kere yapıp begenilmeyince bir daha işe koyulan bir grub tarafından yapılıyor TaleWorlds.Ve fiyatı zaten tahminimce 100 ü geçmez grafik bakımından şu oyun için çok bir şey beklemeyin hakeza adamlar isterse Gta 5 gibi grafike yoğunlaşıp 2500-3000 Liralık pc de bile ulan acaba kaldırır mı sorusunu sordurada bilirdi.Ama dibine kadar oynanışa ve farklılıklara yer vermiştir kendileri. Zaten sistem gereksinimlerinden de anlayabilirsiniz.2016 yapimi olan bir oyun için gayet az sistem istiyor.
    ···
   tümünü göster