/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 326.
    +17
    Neyse dilan kalkalım bir yerlere gidelim dedi. Ben burda bunaldım hep aynı şeyler eğlenelim biraz dedi. iyi sen bilirsin dedim kalktık. Eğlenmek ve ben bu kızları nereye zütürücem amk şimdi diyorum içimden. Bunlar bir yeri bilmiyor illaki benim bir yere zütürmem gerek ne yapalım diye sorsam bana pas atacaklar geri napsam napsam derken buldum lan.

    Bot turuna çıkarayım dedim. Burdakilerin en kral olanından birisine bindik. Ücretleri ödedim canlı müzik vs içki miçki gırla altta da kamara var biri düşerse gibecek yerde var. Benden bu fikir nasıl çıktı diye düşünürken kızlar dans etmek istedi. Dans etmek ve ben hadi alp bundan da kurtul yiyorsa nasıl yapıcaz. Derken dilara beni ikna etti zorla çıktık girdi koluma, dilan oturup sigera yaktı. O aşırı güzeldi harbiden. Taş gibiydi yada benim Alaaddin çok beğendi sanırım bilmiyorum.

    Dilara da güzeldi ama ciksilik konusunda dilan daha iyiydi. Neyse çıktık piste Allah’tan yavaş müzik bir şekilde kız gösterdi bana falan ettim dansı. Harbiden hareketli bir şey olsa imkanı yok dans edemezdim.
    ···
   tümünü göster