/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2 -1
    Kısa kesiyorum.

    Mahkemesi olan bir yakınımız için adliyeye 3 kişi halinde ilerlerken arkadaş yanında esrar getirmiş ve adliyenin aşağısında ki parkta içmek istediğini söyledi. Ben kullanmam ve kullananın yanında oturmak bile istemediğimi söyledim, ama o kadar ısrar etti ki sadece yanımda otur ben içip kalkarım diye telkinler de bulununca mecburen oturdum ve çabuk içmesini söyledim. diğer arkadaşta içeceğini söyledi.

    Neyse bu sardı, içmeye hazır hale getirdi ve çakmak istersen birden yunus polisleri geldi hemde 4 tane.
    Evet kalkın ayağa üst araması yapıcaz diyerek ayağa kaldırdı. arkadaş elinde ki esrarı korkudan yanına yere bıraktı ( bari uzağa at görmesinler )
    Polis: esrar mı içiyorsunuz burda heeaa
    bende o kadar sinirlendim ki yerde duran esrarı ayağımla ezdim. Bunu yaptığımı gören polis bir hışımla beni iki eliyle iterek
    Polis: Ne yapıyorsun ? delilleri yok etmeye mi çalışıyorsun seni esrar satmak ve kullandırmak içeri atıcam hakkında yasal işlem başlatıcam diyerek öfkeyle çemkirdi
    Ben düştüğüm duruma o kadar öfkelenmiştim ki Bağırarak
    Ben: Vur hadi vurrr vursanaaaaaa
    diye bağırmamla beraber polis hayret dolu gözlerle bana baktı ve geri geri gitmeye başladı ( sanırım beni arkası sağlam biri zannetti ) yoksa polis geri çekilmezdi.

    Sonra bize gidebilirsiniz dedi. Biz şaşırdık ve yolda giderken hala bizi nasıl bıraktılar diye düşünürken arkadaşlar bana sen nasıl çekinmeden polise öyle bağırdın diyerek bana hayret ettiler
    Aslında maksadım polise bağırmak değildi. Ben içmiyorum içene karşıyım ama Polis hem beni satıcı hem içici olmakla suçladığı için düştüğüm durumun verdiği sıkıntı bağırmama sebeb oldu.

    Ve en can alıcı noktayı söylüyorum burayı kaçırmayın;

    Adliyenin önünde beklerken tam karşısında ağaçlıklı bölgede bizi sorguya çeken polisler esrar için kahkaha atıyordu. Meğer o polisin bana bağırma sebebi içeceği esrarı ezmemden dolayı olmuş.
    ···
   tümünü göster