/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 326.
    +22
    Bende zayıfım ama amk hem boyum uzun hemde eşşek gibi 4 yıl amelelik yaptım ben. Bileğim kuvvetlidir. Tamam bende kalıplı yada sayıca fazla olanlar geçmişte çok hastanelik etti beni ama hiçbir kavgadan kaçsam fakat bu çocuğun özgüvenine bayıldım.

    Niye birader ne zararım var sana dedim. Burda olmanı istemiyorum birader insan gibi rica ediyorum kalk başka yerde iç kahveni dedi. Birader benim kimseyle sıkıntım yok olsun da istemiyorum aranma bak ne çevrenin nede senin gücün yeter bana ( Meriç abi ye güveniyorum birazcık) dedim.

    Bana ters ters bakıp masasına yöneldi, giderken dönüp birader dikkat et kendine dedi. Eyvallah canım sende dedim bende. iyice bozuldu. Gülesim gelse de gülmedim. Kahveyi içtim kalkacaktım masaya iki kız geldi biri esmer güzeli diğeri sarışın güzeli. Ortaya da kumral koysalar güzel olucaktı arada kalırsam onu seçerdim. Neyse dalgayı bırakayım manken bi sevgilim var hala neler ile uğraşıyorum.

    Kızlar selam dediler oturdular bende soğuk şekilde selam verdim. Sen alp *** değilmisin dediler. Evet benim noldu dedim. Ya biz bu şehirde yeniyiz kardeşim bu arada dilan bende dilara dedi. Sizin okuldayız geçen gün gördük seni de arkadaş edinmek istedik sadece dedi. Sarışın dilara esmer dilan bu arada.

    Anladım nerden geldiniz dedim. Gülümseyerek ama. Kızların kötü bir niyeti şimdilik yoktu. Özgüvenli olmaları da ayrı bir çekicilik katıyor. izmir bornovadan geldik dedi. Yüzüm düşmedi sıcak davranmaya çalıştım ama kaşar olmamaları ihtimal bile değildi
    ···
   tümünü göster