/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +227 -100
    Süper güç olarak nitelendirilen Amerika,Çin ve Rusya arasındaki siber savaşta Türkiye umursanmıyormuş.

    ÇiN'iN UYGUR TÜRKLERiNE UYGULADIĞI iNSANLIK DIŞI MUAMELE VE SOYKIRIMDA, SOKAĞA ÇIKAN TÜRKiSTAN'IN : (AVRUPA VE DÜNYA ÜLKELERi NEDEN SUSUYOR! TÜRKLER NEREDELER! ?) AÇIKLAMASININ ARDINDAN, ÇiN'iN SAVUNMA SiSTEMi DAHiL, TÜM KURUM VE KURULUŞLARI AY YILDIZ TiM TARAFINDAN HACKLENMiŞTiR. SiTELERE BIRAKILAN ARKA PLANDAKi TÜRK BAYRAĞININ ÖNÜNDE YER ALAN (AVRUPA VE DÜNYA ÜLKELERi TEMiZ DEĞiL! UYGUR TÜRKLERi YALNIZ DEĞiLDiR) BAŞLIKLARIYLA TÜRK'ÜN GÜCÜNÜ TÜM DÜNYAYA EN AÇIK ŞEKiLDE GÖSTERMiŞTiR!

    Dünyanın efsane olarak nitelendirdiği Türk Hacker iskorpixt Web internet Security alanında dünyada kırılmadık rekor bırakmamıştır. Tek başına Mikrosoft'u hackledikten sonra 17 mayısta 47.000 siteyi çökertip ardından internette tavla oynarken çalınan taşlarımı bularak başladım şeklindeki açıklamayla tüm dünya hackerlarıyla dalga geçmiştir. Yüzde yüz türk yapımı olarak geliştirdiği yazılımıyla Avrupa ve dünyanın ne kadar içi boş bir güvenlik sistemi olduğunu kamuoyuna duyurmuştur.

    AY-YILDIZ TiM devlet desteği olmadan milyonda bir yapılabilecek bir olayı gerçekleştirmiştir.
    One minitue davosun ardından israil'in Kamu,Kurum,Kuruluş,Uçakların ve Füzelerinde bulunduğu Hava Kuvvetleri dahil bir çok sitesine el koyup (EiTHER iNDEPENDENCE OR DEATH - ONE MiNiTUE) yani 'YA iSTiKLAL YA ÖLÜM - BiR DAKiKA' Mesajını yayınlamıştır. Ve bu olay tarihte Gazzeye atılan füzelerden sonra aynı şekilde tekrarlanmıştır.

    Amerikanın en güvenli olarak nitelendirdiği Amerikan Savunma Bakanlığı sitesi Türk hackerların kurduğu SpyGrup tarafından hacklenmiştir.

    Türkiye’yi siber savaşla tehdit eden dünyanın 1 numara dediği Anonymous adlı hacker grubu, Türkiye'ye saldırı kararı aldığı gün türk hackerlar tarafından 4'ü yönetici olmak üzere 115 IP adresine ulaşılıp kamuoyuyla paylaşıldı. Ay-Yıldız Tim tarafından yapılan Anonymous Saldırısında grubun serverı ve web sitesi çökertildi.

    Yaptıkları araştırmalar sonucu konunun internet sansürü ile alakasının olmadığını tespit ettiklerini belirten Türk hackerlar, "Siyasi bir saldırı için Anonymous grubunun da kandırıldığını öğrendik. inci sözlük ve bazı siyasi grupların desteği ile Türkiye'ye siber saldırı yapılmasının rica edildiğini öğrendik. Şeklinde açıklamalarda bulundu.

    (bkz: uyanın huur çocukları anonymous)

    http://m.uludagsozluk.com...-tarafından-hacklenmesi/

    RUSYAYA KARŞI, Türk hacker Skorsky, ekibinin başlattıkları tarihin en büyük siber saldırısında, önce Türkiyeyi hedef alan Mail yazışmaları ele geçirildi. Siteler DDOS saldırıları ile çökertildi. Aynı zamanda Rus Ulusal güvenlik merkezi sitesini, Savunma Bakanlığı ile Rus istihbarat merkezinin sitelerine saldırı yapıldı. Siteler mehter marşları ile açılıyordu.

    En basit tabirle; ilkokul sonlarında sosyal medyanın yeni yayılmaya başladığı dönemde bir hesap açmaktan çok, nasıl hesap hacklendiğini araştıran biz değilmiydik ? Dünyaca oynanan oyunların hileleri türkler ilk tarafından bulunmuyor mu ?

    Ya ağır liselisiniz yada Türk'lüğünüzü bir andavalın (bkz: çocuklara yazılım dersi vermeliyiz) şeklindeki absürt yazısıyla ayaklar altına almaktan zevk alıyorsunuz.
    ···
   tümünü göster