/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +24
    Yine boynundan aşşağı melisaya yaptığımı yapıp dıbını yalamaya başladım. Ama melisanın kine göre daha pürüzsüz ve temiz kokuyordu daha doğrusu çilek kokusu vardı sanırım vucut kremi gibi bir şeyle yıkıyordu hergün çilek gibi am gibtim desem yalan olmaz öyle diyim.

    Neyse bu inlemelerinin arasında artık iyice ıslandı elimde git gelde daha çok kaymaya başlayınca. Çıkardım prezervatifi taktım geciktiriciye ihtiyacı yoktu bence Alaaddinin.

    içinde git gelmeye göğüslerini emmeye başladım oda alev gibi yapıp inliyordu videoya alsam erotik ferre sanırsınız harbiden profesyonel olarak.

    Biraz o şekilde yaptıktan sonra kucağıma aldım ona baktım hafifçe eli ile dıbına hizaladı ve içindeydim yeniden. Hafif hafif oturup kalkıyordu kendime doğru yatırıp ferreciların yaptığı gibi ben kendim gidip geleyim dedim ama habire Alaaddin içinden çıkıp durunca. Benimkinin John reise göre bi hayli kısa olduğunu anladım sonunda domaltıp hızlı hızlı git gel yapmaya başladım.

    O inlemeleri bırakıp çığlık atmaya ve kasılıp titremeye başladı bende garip sesler çıkarmaya başladım boşalırken bu sesleri istemeden çıkarıyorum hala. Sanırım he devam edicek bu.

    Yanına doğru attım kendimi içinden çıkıp oda eğilip öptü seni seviyorum dedi. Bende dedim gülümseyerek mutluyum lan duyun sesimi Beyler mutluyum
    ···
   tümünü göster