/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 251.
    +23
    Hades büyüyecekte benle üniye gelecekte yine kapandım düşüncelerime ulan Hades dedim baban çok iyi arkadaşımdı şimdi o cennetten bizi izliyor. Görüyor musun dünya ufak yine ayrılmadım sizden dedim.

    Bana baktı ama anlaşılan daha anlamıyordu beni kucağımda tepinip dişlerini kaşıyordu elimde çizdi heryerimi yine. Duygulandım onu öyle görünce Zeusta yapmıştı aynısını 14 yaşındaydım o zamanlar. Çok sevinmiştim köpeğimin olmasına.

    Şuan farkettim de ben baba mesleğini söylemedim size anam ev hanımı babamın mermer dükkanı var. Durumum zaten iyi param vardı aslında ama benim derdim bu değildi ben kendimi dünyadan soyutlamaştım çünkü herkes bana karşı lisede garip davranmıştı üstüme çok kişi geldi hep kavga edip dayak yedim bir türlü de dost edinemedim işte içime kapanıklığımdan mesele kıyafet olsa çoktan almıştım ama benim meselem özgüvenmiş Meriç abi o gün kıyafetleri alırken herşey hoşuma gitmişti. Çünkü onun beni yakışıklı yapacağına inanıyordum.

    Öyle bir dünya yok beyler neysen olsun kıyafet değil mesele. Mesele kim olduğun ve nasıl bir yaşam seçtiğin.

    Bunu bana güzelce gösterdiler Allah razı olsun abimden. Neyse deniz aradı bi cafeye geçtik oturdum. Gülüyordu yüzüm deniz mutlu ediyordu beni. Belki temiz değil gibi görünsede benim için temizdi.

    Biraz oturduk konuştuk sonra onun evine geçtik. Biraz film falan seyrettik yemek hazırladık yedik. Sonunda beni tutup yatak odasına zütürdü yatağa ittirip öpmeye başladı.

    Daha ne olduğunu anlamadan iç çamaşırlarımız ile kalmıştık ikimizde kendimizden geçmiş bir şekilde birbirimizi hissediyorduk bu sefer azgınlık değil beyler gerçekten sevdiğiniz insana karşı duyduğunuz ayrı bir istek bu.
    ···
    1. 1.
      0
      Surda bekliyem
      ···
   tümünü göster