/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 226.
    +28 -1
    Biraz oturup kalktı Meriç abi masaya 2000 lira koydu denizi mutlu et yoksa kırarım o koca kafanı dedi.

    Kafam büyük değil ama saçlar öyle gösteriyor güldüm iyi abi dedim aldım koydum cebime parayı. Cüzdanımda yoktu gidip alayım bari dedim hesabı ödeyip kalktım.

    Bir cüzdan aldım kendime. Bide denize napsam acaba diye düşünmeye başladım. Ulan ne saçma fikirler geliyordu aklıma. Telefona baktım melisa arıyordu açtım. Nerdesin dedi. Tarif ettim geldi aslında göresim yoktu ama ne diyecekse desin bitsin istiyordum.

    Neyse geldi işte pansiyona gidelim mi yine dedi yüzü asık bir şekilde. Canın istemiyor dedim. Alaaddin ne kadar istesede dursun yerinde huur çocuğu.

    Bu yaz noldu sana eskiden kimseye bakmayan soğuk öküzün tekiydin o gün geldin 4 sene sonra ilk defa senle konuşma fırsatım oldu düzgün şekilde. ilk defa yapmana rağmen ve berbat olmana rağmen sırf seni sevdiğim için gık demedim.. iki kere yaptık üstelik hoşuna da gitti. Ben beni acaba sever mi diye düşünürken sen gidip mankenle geldin okula cidden noldu sana dedi. O kızın senle ne işi olur ki tamam sende yakışıklısın çoğu kız seni severken kaçını dövdüm hatırlamıyorum ama manken çıta bu kadar yüksek olamaz dedi.

    Nasıl beni 4 yıldır seviyor musun yani dedim. Sadece ben değil okuldaki kızların yarısı seni seviyordu. Kim yaklaşsa uzaklaştırdın kendinden dedi.

    Amk ne diyor bu diye bakıyorum ama anlam veremiyorum, ne yani cidden mi okulun yarısı bana aşık bunu bi ben mi bilmiyordum bi gibtir git işine dedim.

    Sen kendini hiç farketmedin ki o kadar kapalıydın ki içine kimse yanına yaklaşıp ikinci kez seninle konuşmaya cesaret edemiyordu. Terslemenden korkuyordu herkes sağın solun belli olmuyor ki bir bakıyoruz birini okulun ortasında öldüresiye dövmüş ertesi gün beş kişiden bir kamyon dayak yemiş oluyorsun. Erkekler bile pgibopat bu diye yaklaşmıyor sana.

    Biraz düşününce haklıydı gerçekten çok kızla konuştum gelirlerdi ama ihtimal bile vermediğim için buz gibi davranırdım.
    ···
   tümünü göster