/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 151.
    +31 -2
    Tatava yapmayın olum uzun yazıyorum 20 dakika sürmüş napayım şimdi.

    Neyse devam ediyorum. Selamlaştık falan biraz oturdu abim kalktı bende denizin nasıl manken olduğunu dinliyordum. Lan kafayı yedim ama neler neler kız ilk önce yapımcı ile sonrada şirket sahibi ile ilişki yaşamış. Hani sevgiliymiş iki adamda 500 yaşında fosil amk. Hala düşünüyorum bunların gibi nasıl kalkıyor diye.

    Neyse baya baya samimiyet kurdum falan numarasını verdi. Çok tatlı birisi falan diyordu arada bebeğim falan gibi laf aralarında belli ediyordu kendini. Bende baya baya hevesleniyordum.

    Derken biraz daha konuştuk abim geldi arabaya geçtik denizi evine bıraktık ev dediysem villa hacı. Tam gidicez deniz geri dönüp seslendi. Alp o kadar muhabbet ettik bi kahvemi içersin artık dedi.

    Lan abime baktım kafasını diğer tarafa çevirmiş pis pis gülüyordu Allah'a emanet abi çıkınca ararım dedi. Özel şoförün mü var dolmuşa bin dedi. Adamda haklı. Neyse tınlamadım pek dikim kontrolü almıştı.

    Kızı incelemem şu şekilde 174 49 kilo uzun bacaklar ince bel sarı saçlar mavi ve yeşil karışımı değişen göz rengi ince kaşlar uzun kirpikler kırmızı dehşet güzel olan dudaklar ve squad sayesinde dışarı çıkmış züt. Ve inanılmaz derecede güzel işte. Daha ne diyim amk kız manken.

    Neyse bunun eve bi çıktık sanırsın kral dairesi kocaman ev öyle evim olsa arkadaşları halısaha yerine evde maç yapmaya çağırırım.
    ···
   tümünü göster