/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +30
    Neyse toparlandık falan dolaba baktı bornoz için, benim kıyafetlerimi görünce burda mı kalıyorsun sen dedi.

    Bende evet dedim. Nasıl ailen yok mu dedi. Karıştırma orasını dedim. 5 senedir tanıyor beni daha ailemden habersiz amk. Gerçi çoğu kişi bilmezdi beni.

    Ama alp dedi. Kızım karıştırma kırmak istemiyorum seni dedim. iyi tamam dedi duşunu aldı o saçını kuruturken ben duşumu alıp hazırlandım onun işini bitirmesini bekledim. Tam bir buçuk saatte saçını kuruttu, makyajını yapıp hazırlandı sinirden tekrar gibecektim sabrımı zorluyordu ama bir kez daha onu beklemekten korktum ve vazgeçtim.

    Yinede Alaaddin aklıma giriyordu. Bizim malafatların bence ayrı bir beyni var hacı bunlar iç sesimizi bile değiştiriyor. Korkuyorum bazen Alaaddin den uzun olsa beni bile giber bu.

    Neyse mallığın lüzumu yok ama arada böyle şeyler düşünüyorum hani kendimi gibmek değil tabiki fakat bununda benim düşüncelerime etkisi büyük bu kesin.

    Melisa çıkınca onu evine zütürmek için bende çıktım ama tam çıkarken abim aradı nerdesin falan dedi. Pansiyon dedim iyi denizle buluşucam da işim var biraz ben oturup kalkarım yarım saat sonra anladın sen dedi.

    Allah dedim. Kapadım ağzımı Alaaddin yerinden çıkacak kendi gidecekti bi insan bu kadar arzulanır anca öyle diyim size neyse abim geldi cafeye geçtik.
    ···
   tümünü göster