/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +30
    Neyse ertesi gün yine combin yaptım girdim okula mutlu mesut melisa yanıma geldi direk günaydın dün için kusura bakma dedi.

    Noluyor lan dedim ben özür dileyecektim sözde. Biraz konuştuk ettik meğersem erken geldikleri yolladığı için özür dilemiş. Bende seni yeterince iyi hissettiremedim üzgünüm falan dedim. Daha doğrusu biraz geveledim koluma girip.

    ilk sefer için çok iyiydin ben daha nasıl kişilerle birlikte oldum bir bilsen dedi. istersen bu gün yine yapalım ama ev dolu bildiğin bir yer var mı dedi.

    Ulan Alaaddin yine buldun yolunu huur çocuğu. Gerçi amk bini dün berbattı ama bugün hayırlısı bakalım.

    Okul bitti etti dersten çıktık bunu pansiyona zütürdüm bu sefer sırf ona odaklandım ilk önce biraz öptüm sonra boynundan aşşağı doğru inmeye başladım göbek deliğine kadar geldim öpe öpe. Sonra oraya biraz nefesimi verdikten sonra şortunu ve kilodunu çıkardım.

    Biraz dıbını yaşadım birazda parmakladım kendinden geçti bu sefer. Hoşuma gitti tatmin edebilmem geciktiriciyi de taktım. Girdim hafiften içine bu sefer hızlı olmak yerine bir yandan memesini yalayıp bir yandan da köküne kadar sokuyordum.

    Biraz böyle devam etti sonra bunu kucağıma aldım yılan gibi hareket etse de sadece içinde dolaşıyordu Alaaddin hareket etmiyordu. Baktım böylede olmayacak domaltıp hızlı hızlı git gel yapmaya başladım.

    inliyordu içide alev gibiydi ama hızlanınca kasılmaya çığlık atmaya falan başladı. O boşalmıştı bile üstelik üçüncü kez boşaldı hemde tek seferde. Neyse biraz sonra da ben boşaldım. Dünkü paketten bir sigara yaktım. Yanıma gelip bu sefer harikaydın dedi. Özgüveni bırak egom tavan olmuştu.
    ···
   tümünü göster