/i/Tespit

  1. 26.
    +1 -1
    Boşuna yaziyon be pampa onlar yine de yol bor diye aniricaklar ama yine de ellerine sağlık
    ···
    1. 1.
      -1
      Bor diye anıracaklar diyerek ak partili olanları kastediyorsan yanılıyorsun. Kaç gündür sözlükte dönen bor muhabbeti var, borla taşşak geçenler var; kaç akpli öyle salakça bi başlık açabilir bi düşün istersen?
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      lan mal siz mallar borun zütünü yalıyonuz diye bizimkiler dalga geçiyo onu bile mi anlamadın vay gerzek vay
      ···
      1. 1.
        +1
        Hadi akpliler borun zütünü yalıyor diyelim; peki siz Atatürk'lü başlık açıp, tayiple onla bunla kıyaslayıp Atam'ın üzerinden prim yapmaktan başka ne taka yarıyorsunuz?

        Sözlüğün yaş ortalaması gibsen 15'i geçmezken, elindeki ayfonla ya da 1.500-2.000₺ lik telefonlarla açız, çünkü tayip bizi fakirleştirdi diyenler akıllıysa, sen de onların akıl hocası falansındır herhalde.

        Ha unutmadan; borun zütünü de artık akplilerden çok siz yalar oldunuz, umarım bağımlılık yapmaz. Sana ve 14 yaşındaki solcu, Türkçü qumqilerine borlu günler dilerim.
        ···
      2. 2.
        0
        öncelikle eğer tayipin ülkeyi batırdığını göremiyorsan bunun hakkında konuşacak bişey yok yaş ortalamasına gelince akıl yaşta değil baştadır atasözünü herhalde duymamışsındır ki onu da saymıyosan bil ki 15 dediğin adamların çoğu ben dahil çok daha büyük yaştalar milletin yaşıyla dalga geçerek kendini üstün gösteremezsin kardeş borun zütünü yaladığımızı sanıyosan demekki ironi denen veya dalga geçme denen bu iki kavramı hiç duymamışsın demektir önce git bu ülkeyi kimin kurtardığını öğren daha sonra gel de millete laf at
        ···
   tümünü göster