/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +29 -1
    Neyse geçtik eve kaybedenler kulübü hiç unutmuyorum açtı filmi izliyoruz başlarda bir tak anlamadım sonradan melankolik insanları anlattığını anladım. Ne diyor bunlar amk diye sıkıla sıkıla izlemiştim ama sonlara doğru güzeldi biraz. Yinede 10 üzerinden 5 bana göre o film. Bu arada muallakliğine yapıyorum siz geç şu cikse gel artık diyorsunuz biliyorum.

    Neyse işte film bitti falan döndüm buna baktım arada söylüyordu şurası güzel burası güzel diye bende hee diyordum. Efsane filmdi Nejat işlere bayılıyorum dedi. Ne içti bu diye bakarken dudağıma yapıştı.

    Ne olduğunu anlayamadan üstüme çıktı. Biraz seviştik sonra aşağıya doğru pantolonuma indi. Kemeri çıkardı. elim ayağım titriyordu amk heyecandan. Neyse indi bu çıkardı Alaaddini zaten dimdikti sakso çekmeye başladı maks 1,5 dakika boşaldım direk. Bide ağzına boşaldım kızın bir şey diyecek diye beklerken yuttu gülmeye başladı.

    ilk seferin senin daha dedi. Amk kaşarı yüzüm asıldı bi sonra tamam tamam sıkma canını dedi yeniden ağzına almaya başladı. Alaaddin zaten inmedi bile geri kalktı. Buda şortunu çıkardı bende kilodunu sıyırıp dıbını yaşadım biraz. Beceremedim pek ilk seferimdi normalde anlatmam da neyse. Ama ıslandı işte kız. Prezervatif yok dedim. Koltuğun yanından çıkardı verdi. Bir şey demedim paketi açtım içinden aldım bi tane korktum bi şimdi takamazsam iyice rezil olucam falan diyordum ama bir şey olmadı taktım.

    Neyse girdim içine o sırt üstü yatıyordu bende üstündeydim biraz yaptım baktım hızlı gidip gelemiyorum.
    ···
   tümünü göster