/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +35
    o gün yine eve gittim aklımda senaryolar kurdum sürekli. Neyse benim derslerim başladı, okula bari dedim aldıklarımdan giyeyim. Gittim pansiyona kıyafetlerimi değiştirdim altıma siyah kot üstüme beyaz bir tişört aldım, saati taktım kolyelerden 3 ünü taktım sağ koluma 6 bileklik taktım siyahtı hepsi. Sol kolumda da saat.

    Girdim okula altımda da siyah ayakkabı. Ulan bide dik duruyorum saçlarım da uzamıştı baya güzel duruyordu, baya yakışıklı duruyordum. O zamanlar da 182 falandım sonradan iki cm attım sonra durdu uzamam. Neyse işte kızların bakışı falan değişti yeni gelen 9 ların bir bakışı var amk veletleri yüzüm gülüyordu. Neyse arkadaşlarla selamlaştım falan ulan geçen sene bana bakmayan melisa kaşarı ilk gün dibimden ayrılmadı ben kapadıkça o konu açtı ben bile kendime şaşırmıştım.

    Sonra derse de odaklanamadım bakirdim amk kızı yanımda oturup sürekli memelerini falan bilerek harbiden göstere göstere sürtüyordu bana zaten açık saçık giyiniyor bacaklarında değdiriyor Alaaddin denen bin benlik mevzu var mı diye aşağıdan sürekli sinyal yolluyor beynime iki ders böyle devam etti.

    Sonra melisa ya bırak okulu kıralım bri yerlere gidelim dedi. Aklıma Meriç abinin verdiği iki yüz lira geldi. Paramda vardı ama dur bakalım ben bunun parasını yiyebilir miyim acaba dedim.

    Bugün param az sonra gezeriz başka zaman dedim. Ya olur mu senin paran benim param mı var gidelim benden herşey dedi. Sonra aklıma Meriç abinin dediği geldi insanlar giydikleri kıyafetlerle yargılanır.
    ···
   tümünü göster