/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +10
    Beyler üniversitede ne kadar az harcarsanız harcayın illa para sıkıntı oluyor. Bende bundan çok yanan bi kardeşiniz olarak başıma gelen olayı anlatmak isterim.

    Para her hafta sonunda beni idare etsene bazen bogazımdan kısardım. Böyle olunca bende çalışmaya karar verdim ve bi yerlerden para kazanmak istedim. Arkadaşın amcasının mağaza müdürü olduğu carrefour sa da kasiyer olarak başladım. Bugün dersim yoktu ve erkenden mağazaya gittim. ilk gelen bi artislik havayla şunu boz diye 100lük verdi. Abicim bozuğum yok şimdi açıldı market dedim. Gerçekte vardı ama sıkıntı olur ileriki saatlerde diye bozmadım. Suratıma baktı 'Bozmuyon mu yeğenim şimdi sen bunu' dedi 'Yok abi bozamam' dedim. Adam kafayı çevirip daldı çikolata reyonuna hızlı adımlarla. Aha dedim bu bişiler alıp parayı bozdurcak. Hemen alttan bozuklukları döktüm kasaya. Kasadaki 50 likleri ve 20 likleri sigara dolabının arkasına koydum bekledim. Geldiğinde elinde kuru kahve vardı. Banda koydu sırıtıyo.

    Geçirdim, 3.25 dedim 100 lük uzattı. Hiç önceden olmamış gibi bozuğunuz varmı efendim dedim. 'Yok yeğenim' dedi. 'Sen verirsin artık'. Ama hala sırıtıyo. Olur dedim aldım 100lüğü koydum kasaya para üstü vericem biliyorum adam sırıtıyo. 4 tane 10luk çıkardım. Kalan hepsini 1 tl ve 50 kuruşluk olarak verdim. Adam suratıma baktı. Dönüp adama 'Abi bozuklukları posetliyim mi' dedim. Suratıma bakmaya devam etti. Olur diye kısık bi ses.. Hemen dedim posetleyip koydum iyi günler dedim.

    Yani özet olarak uyanıklığı herkese yapmayın ayıp
    ···
   tümünü göster