/i/Tespit

  1. 1.
    +10 -4
    Matematikte 4 işlem dışında bir şey bilmeyen , tarih bilgilerini sosyal medyadan öğrenmiş , derslerde uyuyan , meslek lisesine gidip serserilik yapan , Din nedir bilmeyen ama her türlü pisliği bilen aptal çocuklarsınız. Teknoloji okulları açılsa sanki orayı kazanacaksınız. Sizde orayı kazanacak zeka yok. imam hatip okulları sizin hayalinizdeki puanla öğrenci alıyor. Sizde akıl yok , tembelsiniz vs işte bu sebepler yüzünden teknoloji gelişmez. Siz Dini de insanlığı da teknolojiyi de bilmezsiniz.
    ···
    1. 1.
      0
      ulan şu yazdıklarını görende seni bilge felan sanır sen hiç bu ülkede eğitim görmedinmi yobaz herif ? neymiş bizde akıl yok tembelmişiz ulan beyni yıkanmış embesil şu eğitim sistemini bi gözden geçir ekgiblerini artı yanlarını imam hatipte ne öğrettiklerini bilim-din arasındaki ilişkiyi ha bide din le gelişen bi ülke söyle bana pp sine soktuğum seni.
      ···
      1. 1.
        +3
        Haddini bil it oğlu it. Ülkenizde din kalmamış zaten her türlü pisliği yapıp Müslümanız diyorsunuz. Siz Müslüman değilsiniz. Ülkeyi daha da pis duruma getiriyorsunuz. Diyelim ki her türlü pisliği yaptın zina içki vs , dinsiz oldun , imam hatipler de kapandı. Ne kazanacaksın? O küçük beyninle yeni buluşlar yapıp ülkeyi mi geliştireceksin? Dini tam olarak bilseydiniz ülke zaten gelişirdi. islam ilimi bilimi tavsiye ediyor. Senin gibi aptal gerizekalılar bunu bilmeden sağda solda havlıyor. imam hatiplerde Arapça , ingilizce , kimya , biyoloji vb her türlü ders veriliyor. Meslek lisesinde verilmeyen sayısal dersler orada veriliyor. Onların üniversite bölümlerinin puanlarını rüyanda bile göremezsin. Meslek lisesi ise 2 yıllık meslek yüksek okullarına serseri yetiştiriyor. Teknoloji için illa ki okul kapatacaksan bu okullar meslek liseleri olmalıdır. Bu arada ben normal lise mezunuyum ve şuan iTÜ'de okuyorum.
        ···
      2. 2.
        0
        nerde okuduğun beni ilgilendirmez lâkin bu kafayla itü de okuduğun ülkedeki başlıca rezalettir meslek liselerini küçümsüyorsun serseri lakabı takıyorsun ben sana ne desem boş dıbına koyim.
        ···
    2. 2.
      -1
      Senin gibi geri kafalı ve yobaz insanlar yüzünden bu ülkede savaştan başka bişey olmaz.
      ···
    3. 3.
      0
      Geri kafalılığa bak herif zekanız yok beyniniz yok diyor sinirden elim ayağım titriyor.
      ···
    4. 4.
      0
      Ulan nerde birisi sizi elestirse yobaz oluyor asıl yobaz sizsiniz bilimden bahsedersiniz vatana millete tek katkınız yok
      ···
    5. 5.
      -1
      dıbına koyduğumun yobazı bilge gibi konusmus bide ulan hiç şöyle annesiz picler reelde gelmez ki karsıma
      ···
      1. 1.
        0
        Kelleni alırım liseli
        ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster