/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +5
    Beyler ben yıllarını olmasa da canı sıkılınca kendini inci sözlüğe vermiş bir panpanızım. Benim dertler baya çoğalınca size bir yazayım belki fikirler çıkar diye düşündüm.

    Öncelikle 23 yaşında mühendislik okuyan ailesinin son sene olarak bildiği ama en az 2 senesi olan biriyim. 2.5 yıllık bir ilişkim var ve sevgilimin annesi evlenseniz iyi olur diye söylenmeye başladı. E tabi bizimkiler durur mu onlarda bunu duyunca ki hatunu benden çok seviyorlar zaten benim okul bitsinde evlendirelim diye heveslendiler. Tabi ben diyemedim okulun en az 2 senesi var diye.

    Sonra aklıma bir fikir geldi dedim az çok programlama bilgim var c++ Java php falan android kasayım bi program patlatırım ki aklımda 4 tane orijinal fikir var hala. Hemen android eğitimlerine baktım falan ama o iş uzun sürecekti ve bu süreçte okul 2seneyide geçerdi. vazgeçtim android sevdasından.

    Sonra aklıma bir fikir daha geldi. Lise kpss ye girip memur olacaktım böylelikle bir gelirim olacaktı ve evlenebilecektik. Bu fikir ilk başta çok mantıklı gelse de eski yıllarda öylesine girdiğim sınavda 83 alsam da son tercih kılavuzuna baktığımda Anadolu liselerinden mezun olanlara pek kadro yok gibi. Yani şimdi sınava kasıyorum 90-95 almam işten bile değil ama beyler ya kadro bulamazsam atanamazsam.

    Sonra işte sonrası yok burdan sonra sizin bana bir alternatif önermeniz lazım ki içim rahat sınava çalışayım olmazsa bunu yaparım diye güvenle devam edeyim yoluma
    ···
   tümünü göster