/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +247 -27
    Bundan 6 ay önce münafık gavat herifin tekiydim taa ki bu übersonik çağımızın en büyük, çağ kapatıp çağ açan icadını görene kadar kanal zaplarken berat tv diye bi kanala denk geldim zikirli ilahiler çalıyordu ama nasıl gaza getiriyordu dedim dini çok boşladık yaşta geldi geberip gidicem hala namaz kılmıyorum bile sonra reklam oldu bu icad cıktı subhanallah allahu ekber bu allahın bir işareti olmalı orda tanıştım namazla. Hemen bir tane sipariş verdim artık her akşam işten sonra berat tv acıp nur yüzlü ak sakallı dedenin detone ama icten samimi ilahilerini dinlemeye başladım, arada sırada tefede yükleniyor kendimden geçiyorum.

    Neyse seccademde öbürsü gün gelmişti hemencecik. O kadar kullanışlı ki insanın görünce namaza durası geliyor yaptığın tek şey tuşa basıyorsun o sana egil diyor kalk diyor allah de diyor. O kadar hoş ki 4 rekatlık namazı 8 kılıyorum o kadar. Sonra dedim artık camide hacılarla kaynasıyım dedim.

    Aldım seccademi gittim camiye tabi havamdanda geçilmiyor sonuçta kac kişinin konuşan seccadiyesi var. Artis artis daldım kolumun altındada seccadiyem bi sa çektim girdim. Neyse bastım tuşa allah de diyor diyorum eğil diyor eğiliyorum bu sıra da cemaatten bir kaç kişi tövbe diyor bir kacı cıks cıks diyor. Ben namazıma devam ettim bitti selam verdim. Hemen dedim hayırdır hafız bir şey mi oldu dedim. Adam dönüp ula kaç yaşına gelmişin namaz kılmayı bilmiyorsun. Bu gevur icatlarını sokuyorsun camiye dedi, bana dedi seccademe gevur icadı dedi . Vallah cinlerim tepeme cıktı. Bu heriflerde böyle kiliselerde ki sıra gibi bişeylerde oturuyor onun üstünde namaz kılıyorlar. Bende dönüp dedim ki " mübarek ben hiç değilse gevur icadı kullandım, siz camiyi kiliseye çevirmişsiniz" dedim. Hoca dedi haşa haşa ve katta dedi ne diyosun hoca dedim münafık adetlerini camiye taşımıssınız dedim hocada yüzüme mal mal baktı tabi. Neyse istenmedigim yerde duramazdım aldım seccadiye mi koluma katladım güzelce ve bir hışımla çıktım. Konuşan Seccadiyem ve ben bize yeteriz. Zaten o heriflerin derdi belliydi kendilerinin konuşan seccadiyesi yoktu bende olunca tabi kıskandılar.

    Buda böyle bir anımdır...
    ···
   tümünü göster