/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    trendde bi entry gördüm de sagopa ile ilgili yorumlar yapmış falan. neymiş efendim "sagopa melanko yapıyomuş melanko rap tarzı değilmiş" bla bla bla bla.

    kardeşim rap ritmik amerikan şiiri demek (rhytmic american poetry) ve bu tarz müzik ilk başlarda siyahiler tarafından düzene baş kaldırmak için kullanılsa da zamanla kendini ifade etme şekli oldu rap. böylece insanlar artık yazdıklarını türlü konulu şiirleri rape dönüştürdü.

    rap demek yalnızca eleştirmek demek değildir. eğer öyle düşünürseniz 2pac bir rapçi eminem ise karısına ve annesine söven biridir. amacım sizinle münakaşa değil münazara etmektir.

    gelelim sago konusuna. adam bana göre türkiyedeki en kumaşı kaliteli rapçidir. yazdıkları eserler ortada eserlerinde kullandığı dil ortada ve yılların tecrübesi ile oluşmuş bi birikimi de var.

    velhasılkelam rap anlamında killa hakan dinleyip cezayı yüceltip sagoyu yerin dibine sokanlar bir daha düşünsün. taladro konusunda hak veriyorum konuşmamı hidranın sözleriyle bitireyim "nasıl sakin olayım lan rap deyip de boynuz yediği karıya şarkı yazanlar"
    ···
   tümünü göster