/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +57 -11
    Olay az önce başıma geldi sıcağı sıcağına anlatıyorum.

    Bi kaç saat önce benim manitayı otobus duragindan evine bırakmak için aldım. Bugunde hava ayrı bi soguktu istanbullu panpalarım bilir. Üzerimede giyicek bi şey almamışım. Titriye titriye bekliyorum amk. Titremekten midir nedir bi de bi çişim geldi anlatamam.

    Neyse durakta baya bi yasam mucadelemin ardından manitamıda alip yola koyuldum. Bu süre arasında hala tuvaletimi tutuyorum idrar kesem adete DAEŞ bombacısı gibi patlamaya hazır bekliyo. Neyse bıraktım benim manitayı koyuldum kendi duragıma yürümeye. Bi yokus var ebesinin amı gibi. Bitirdim yokusu baktim otobus kaciyo anayolda ters seritten karsi serite arabalarin arasindan siyrilarak kosmaya basladim. Bi taraftanda malafati hazirda tutuyorum bi sey olurda altima isemeyeyim diye. Tam baska bi otobusu gectim 2 metre ilerimden bi tane motorlu keko Dominic Toretto gibi üzerime dogru geliyo. Attım kendimi kaldırıma bu huur cocugu senin amua goyim diye soylenip gecti yanimdan. Bi 5 metre ilerledi arkasindan tukurup pic diye kufur ettim ama duymasinin imkani yok.

    Bu kekolari bilirsiniz bir de kürt bu. Baktım indi motordan üzerime geliyo sen bağna küfür mü ettin lan hırrım diye. Ulan simdi bi yumruk yesem bırakıcam altıma.

    Bu huur cocugu bana dogru gelirken bunun yıllardır kesmedigi çürümüş peynir kokan kıllı tassaklarina 45 numara botlarimla tekme attım tak diye onumde çömeldi. Kafasını tutup burnuna diz attım. Geriye dogru tekrar düşerken çenesinede bi sag kroşe biraktim gergedan dölü gibi yapisti yere.

    Ulan tam arkamı döndüm gidiyorum. idrar keseme bi sancı girdi. Baktım otobusde gitmis. Sinirlerim tepeme attı. Geri arkama döndüm. indırdim donu başladım anayolun kenarında yerde baygın yatan kekonun üzerine işemeye. Onun rahatligiyla ambulansi arayıp olay yerini terkettim.

    Özet: Kavga çıkartmaya calisan kekoyu bayıltana kadar dövüp üzerine işedim

    şukusuz gecmeyin beyler ellerinizden oper
    ···
   tümünü göster