/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +52 -28
    öncelikle merhabalar.

    izmir bornovada doğup büyümüş bıçkın dalikanlı bir abinizim.

    anlatacağım olay dün başıma geldi ve ne yapacağımı şaşırdım sizden tavsiye almak için de buraya yazdım.

    cumartesi günü akşama kadar çalışan bir abiniz olarak patron dün kıyak geçti ve erkenden işi bırakmamıza izin verdi. cumartesi akşam oturur film izleriz genelde.

    dün rutinin dışında bir gün olduğu için eve erken vardım. kapıya doğru yöneldim. içerden sesler geliyordu. biraz heyacanlanmıştım. içerde ters giden bir şeylerin olmasından korkuyordum.

    öfke sinir ve ne yapacağının bilememen şaşkınlığıyla kapıyı açtım. yavaşça salona yöneldim. ve sevgilimle kankamı yorgan altında film izlerken gördüm. önce birazcık tedirgin olmuş gibi yorganı sıkıca kapadılar vücuduna sonra da ne işin var gibi suratıma baktılar.

    sinirli gözüküyordum ortalığı birbirine kattım. beyinimden vurulmuşa dönmüştüm. bensiz filme başlamak masanın üstündeki çikolata sosunu, balı, kaymağı yere savurdum. neden beni beklemediniz diye avazım çıktığı kadar bağırdım. sevgilim bir an şaşkınlığı attı ve bana çemkirdi. öfkeni kontrol altında tutmadığın sürece seninle bu iş yürümez deyip bana evden gibtir olup gitmemi söyledi. kankam da sağolsun hemen yengesine arka çıktı. ve beni evden sepetlediler.

    şimdi arkadaşlar kankamın yanında yengenize bağırdığım için biraz suçluluk hissediyorum. ikisini de kırmış olabilir dünden beri telefonlarımı açmıyorlar. sizce onlara kendimi nasıl affettirebilirim.
    ···
   tümünü göster