/i/Tespit

  1. 1.
    +190 -16
    BiR KIZ TARAFINDAN REDDEDiLMENiN 10 FAYDASI

    Yine bir kız tarafından red mi edildiniz? Yine umduğunuzu bulamadınız, sevdiniz, sevilmediniz dimi? Bunda üzülecek ne var ki? Alttarafı paçoz bir zütoğlanı gibi bir köşeye atıldınız, kendi kendinizi yiyip bitirdiniz.

    Bir kız tarafından reddedilmenin 10 faydası

    1. Gelenek ve görenekler erkek hesap öder der bize. Reddedildiğimiz takdirde paramız cebimizde kalır. Daha farklı yerlerde bu parayı kullanabiliriz.

    2. Sapığı var, huur çocuğu var, kalleşi var. 1 mahalle adam mı dövecez paso dıbına koyim.

    3. Aklınız "Acaba beni aldatıyor mu?" gibi cümlelerle bulanmaz. Kaldı ki bu çok ağırdır ve reddedildiğiniz takdirde o kız sizi aldatamaz. Çünkü öyle bir rütbeye sahip olamaz.

    4. Sevgili olup cinsel ilişkiye girmek -inananlar için- öbür dünyada cayır cayır yanmak demektir. Bunun önüne geçmiş olursunuz. Hem kız günaha girmez, hem siz kendinizi bu durumdan esirgersiniz.

    5. 31 çekmek tek çareniz olur. Çünkü istediğiniz kız sizi reddetmiştir. Bu sayede 31 ile istediğinizi yatağa atıp haşmetliye değişik tatlar tattırabilirsiniz.

    6. Hergün yıkanmak, temizlenmek, birilerine güzel gözükmek zorunda kalmazsınız. isterseniz haftalarca yıkanmayın dıbına kodum pislikleri.

    7. Anamıza babamıza hesap vermiyorken elin kızına hesap vermek bize ters kalır. Reddedilmek özgürlüğümüze demir prangalar vurmaz. Özgürce yaşarız.

    8. ilişki ciddiye bindiğinde sizden diğer kız arkadaşlarınızla bağlarınızı koparmanızı isteyecektir. Neden ki? Kadınlardan da gayet iyi birer arkadaş olabilir.

    9. Am züt muhabbetine hasret kalmazsınız. Çünkü zaten herzamanki gibi sap sapa gib gibe takılıp, kafanız rahat dolaşacaksınızdır.

    10. Acı çekmeyen acı çektirir. Bunu unutmayın kardeşlerim. Ve her zaman en az acıyı kadınlar çeker. Bu, sizi potansiyel bir "acı çekme" durumuna sürükler. Neden acı çekelim ki dıbına koyim?

    edit: Beyler ellerinize sağlık trenddeyiz. Ama bana hala bildirim gelmedi amk. Neyse giberim trendini.

    edit 2: (bkz: kuag bin mayr)
    ···
   tümünü göster