/i/Tespit

  1. 1.
    0
    Beyler kusura bakmayın ama entrye hakaretle başlamak istiyorum siz mal mısınız? Birbirinize çekişecek kadar mal mısınız?

    Önce lafım Türkçülere ;

    - Bakın beyler bazılarınız inancınızı değiştirebilirsiniz, burda sıkıntı yok. Ama ruhuna inandığınız budunun büyük çoğunluğunun mensubu inancı aşağılamak yakışır mı ,bu mudur Türkçülük?

    - inandığınız değerlerin, görevinizin kutsallığını bir kavrayın artık ergen ergen takılmayın, çalışın. Binlerce yıllık bir töreyi bir ideolojiyi böyle mi temsil ediyorsunuz. Nasıl değiştireceksiniz dünyayı?

    - Türkçülükte inanç gözetilmez siz söylemez misiniz bunu? O zaman neden insanların dinini kitlesel halde değişmesini hayal ediyorsunuz. Kapsayıcı olun islamcısı, Sosyalisti Türk adıyla yaşayan kim varsa yoldaş sayın sahip çıkın. Göktürkler halkına Türk derken Türkçülüğün hasını yaparken totemist , Tengrici diye ayırdı mı sanıyorsunuz ?

    Şimdi geldik Ülkücülere :

    - Öncelikle Türkiye tarihinde etkin rol oynadınız diye kendinizi özgün ve lider bir ideolojiye sahip sanmayın. Siz Kutlu devletler kurduran , Çin esaretinden Kutluk çıkartan , yine yüzyıllar sonra batan Osmanlının uçurumda elini tutan ,sonra düşürünce Türkiye olarak oradan çıkaran bir ideolojinin ; mensubu olduğumuz islam inancıyla sentezlenmesiyle ortaya çıkan bir davaya sahipsiniz.

    - Şunu kavrayanınız çoktur ama söyliyim eğer gercekten islamı kurtarmak gibi bir gayeniz varsa Türkleri kurtarmaya daha çok öncelik vereceksiniz. Çünkü bizim savaşımızda ne Araptan ne Farstan ne de Urdudan yardım gelir bizim budunumuz bir olur kazanır sonra onlar da keyfini sürer bu kadar seviyorsanız. Böyle olmadı mı tarihte? Başkası var mı? Biz Müslümanken ve bunlar devletken bize memlük(köle) demediler mi? Biz devletken bunlara(Araplara) kavm-i necip demedik mi ?

    - O zaman inancını yaşayıp davaya hakkıyla bakacaksın.Eğer Radikal islamcı olacaksan Türkçülüğü tamamen bırakacaksın. Zaten böylelerinin çoğu reisçi olur sonradan sizin neyinize Türk ülküsü.

    - Bir de ne güzel bir Türk geleneğini yaşatıyorsunuz, her şehirde ocaklar var. Keşke bunları yaşattırdığı duygu ve sosyal etkileşim dışında organize bir şekilde bilim ve teknoloji öğreten bizim gençlerimizi büyük adam yapan yerlere de dönüştürseniz.

    Sonuç olarak veletlik yapıp birbirinize karşı çıkmayın başka ideoloji mi kalmadı da Türk adına yaşayanlar birbirine laf atar oldu. Az kaldırın kafanızı milletiniz,vatanınız her geçen gün köleleşiyor. Yazıttaki sözü hatırlayın. Kendinize gelin.
    Ek: http://www.incisozluk.com.tr/e/172558799/
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Ne yazdın amk bu kadar uzun
      ···
   tümünü göster