/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    kusur bulmanın ne kadar kolay ve acımasız olduğunu gözler önüne seren boş bir başlık. dünya üzerindeki herkes sizin bilmediğiniz bir savaşın mücadelesini veriyor. o nedenle beş para etmez önyargılarınızı kendinize saklayın.

    o kız ne şartlarda yetişti, neden böyle bir şeye gerek duyuyor, karakteri nasıl. bunları bilmeden ezik diyemezsiniz. edebiyle başlayıp bitiriyorsa ilişkilerini buda kimseyi ilgilendirmez. aradığını bulamıyordur, bu kadar basit. kaldı ki genelde ergenlik dönemlerinde olan bir şey bu sadece. yaşlar küçükken sevgili olmak kolay geliyor insana, büyüdükçe zorlaşıyor. beklentiler, istekler değişiyor çünkü. duygularımızı dile getirmekte bile zorlanıyoruz.

    ilk sevgilinizi hatırlayın. elini tutup gezmek dünyanın en büyük olayıydı sizin için. zamanla sevgili kriterleriniz değişti. daha ileriye dönük bakmaya başladınız; hayat görüşü, karakteri, mesleği ve ailesi gibi konular gözünüzde önem kazandı. kısacası zorlaştı. belirli bir yaştan sonra ne erkekler her kıza yanaşır, nede kızlar her erkeği kabul eder. karakteri oturmuş insanlar açısından kafaya takılacak bir konu değil, nokta.
    ···
   tümünü göster