/i/Tespit

  1. 1.
    +1206 -57
    Görmus oldugunuz fotograf enes batur denilen gereksiz oksijen israfi arkadasin fanlari . Yaslari maks 15 olan bu fanlarin yarattigi izdihama bakar misiniz beyler?

    Simdi bu enes batur denilen veledin zeka yasi 4 bilemedin 5. Bu cocuklarin zeka yasi da goruldugu uzere 2-3 bandinda takiliyor. Lan ama bunlarin anne babasi yok mu amk? Yani demek ki ülkedeki yetiskinlerin de beyin yasi hala lise duzeyinde.

    Ben bir keresinde bir yazarin bu tarz bir etkinligine gitmistim kitap imzalatmaya 20 kisi felan vardi ki o adam ülkeye yararli bir is yapiyordu. Bu aptal dengesiz enes batur veledi ise sabah aksam kufur edip gerizekalilik yaparak bu tarz bir izdihama yol aciyorsa orda bir durun düsünün derim.

    Gelecegin doktorlari mühendisleri askerleri orada ki cocuklar beyler. Böyle gerizekali bir nesil ile bu ülke yurümez. Ben bu fotografa bakinca sadece icim burkuldu. Allah sonumuzu hayir etsin.

    Bu arada cocugunu oraya goturen buyuklerin de cocuklariyla ilgilenmedigi agibar. Bu enes batur sabah aksam ana baci kaysin siz de cocugunuzu gotürun aferin amk gerizekalilari. Allah islah etsin ya valla lafim.yok amk delirdim aksam aksam.

    Sizin dusunceleriniz neler beyler ?
    ···
   tümünü göster