/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +4
    Evet. sensin o arkadaşım. ilkokulda dersleri sessizce dinlerdin, belki vücudun güzel değildi ya da insanların tabiriyle 'çirkindin' eğlenceli bulmazlardı seni. Bazı huur çocukları seninle dalga geçerek eğlendiklerini sanarlardı.

    Evet sensin o. Arkadaş ortamında asla halı saha maçlarına çağrılmadın, sadece yedeklerde ve kalede oldun.

    Evet sensin o. Lisede arkadaşların cafeye giderdi, senin yüzüne kimse bakmazdı. Çünkü arkadaşım sen dışlanırdın.

    Evet sensin o. Oturup neden böyleyim diye sürekli sorardın. Kendine, içine dair en ufak bir özgüven kalmamıştı. Bunu insanlar köreltmişti, tek yaptıkları seni kullanmaktı.

    Evet sensin o. Hayalindeki insan olmaya çalıştın hep, asla olamadın arkadaşım ve olamayacaksın.

    Evet sensin o. Lisede küfür ettiklerinde sende küfür etmiştin. Sana bakıp 'sen küfür mü ediyon lan hahaha' deyip gülmüşlerdi değil mi ?

    Evet sensin o . ilkokulda iyi olan derslerin lisede tak gibi oldu.

    Evet sensin o. insanlar sana iğrenç davranmaya başladıkça okula gitmek bile istemedin, doğru söyle utandın dıbına koyayım. yüzlerine bakmaya bile utandın.

    Evet sensin o arkadaşım. Bir kızı sevdin, sadece sevdin. başkalarına anlatınca. 'o sana bakar mı lan' dediler. Bir de üstüne kızın yanında rezil oldun ve kızın sana güldüğünü gördün.

    Evet arkadaşım, Sen eğlenemedin, özgüvenini yıktılar. Harcandın güzel kardeşim. insanlar kötüydü. işte dıbına koyayım asıl cinayet buydu. milyonlarca insana 'loser' muamelesi yaptılar. Milyonlarca insanın ruhunu öldürdüler. Evet, sana da yaptılar. Çocukken kurduğun o hayalleri, lisede yapmak istediğin ama yapamadığın her şeyi onlar yaptı. Ama sana izin vermediler, insanlar arkadaşım. onlar kötüydüler.
    ···
   tümünü göster