/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +51 -16
    beyler çoğunuz duymuşsunuzdur, duymayanlarınızda var ise baksın. ben herkesin görüşüne saygılı bir müslümanım yanlış anlaşılmasın dini olarak onun dışında ideolojik olarak beni rahatsız eden görüşlere açık biri değilim. neyse gelelim konumuza ateistleri tanımasam yani yazmam ilk orada görmüş olsam derim bunlar insan değil. ama işin aslı öyle değil benim ciddi anlamda ateist arkadaşlarım var takılıyoruz baya baya.

    bu ateistler demezler mi müslümanlar bizi dışlıyor şöyle böyle işte hoşgörüsüz falan filan eyvallah benim elimden geldiği kadar anlayışla karşılıyorum dışlayanlara karşı çıkıyorum ama bu ateistler aydın kesim olmasıyla övünmez mi? övünür. hatta bunların ortaokullusu bile kendini o kesime koyar çünkü ateistsen aydınsındır onlar için tamam hadi buna da eyvallah ama bir ateistin tüm bir günü facebook'tan müslümanlara hakaret etmekle geçer mi ya ? paylaşımlar çirkin yorumlar daha çirkin ve size yemin ediyorum Türk bilincide yok ben Ülkücüyüm sloganımız vardır herkesin duyduğu 'Tanrı Türkü Korusun' diye. bu sözle dalga geçenler tanrı türkü söylesin diye görünce tamamen ayar oldum. sayfa admini Atatürkçü takılır bir de ulan bunları gören akpliler tabi Atatürk düşmanı olur ben iki dakika takıldım benimde dengem bozuldu.

    şehidimiz Ömer Halisdemirle ilgili bir paylaşımın altında edilmedik küfür bırakmamışlar. herkes kendi görüşünü ifade etmeli ama bu şekilde değil!
    ···
   tümünü göster